Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım çok yakında yeni bir proje bombasını patlatabilir!

Murat Yıldırım çok yakında yeni bir proje bombasını patlatabilir!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların en sevilen oyuncularından biri olan Murat Yıldırım, halen Show TV’de yayınlanan Aziz dizisinin başrolünde yer alıyor. Murat Yıldırım’ın çok yakında yeni bir proje bombasını patlatabileceği söyleniyor.

En son rol aldığı Ramo dizisinden sonra Show TV’de yayınlanan Aziz dizisiyle ekranlara dönen Murat Yıldırım’ın yer aldığı her dizi çok seviliyor. Başarılı oyuncunun halen rol aldığı Aziz dizisi de zirveye oynayamasa da ortalamanın üzerinde reytinglerle hayatına devam ediyor.

Ancak Murat Yıldırım’la ilgili ortaya atılan bir iddia özellikle hayranlarını çok heyecanlandıracak türden. Bu iddiaya göre Yıldırım, Aziz dizisi sona erdikten sonra yepyeni bir dijital projeyle hayranlarının karşısına çıkabilir. Bu iddia, Aziz dizisinin çok uzun sürmeyeceği, başarılı oyuncunun da bir sonraki projesi için görüşmelere başladığı ihtimalini ortaya çıkarıyor.

Murat Yıldırım çok yakında yeni bir proje bombasını patlatabilir! 7

Cuma akşamları ekrana gelen Aziz dizisi güçlü hikayesi ve etkileyici kadrosu ile ekranın en başarılı yapımlarından birisi oldu. Özellikle de Murat Yıldırım ile Simay Barlas partnerliği herkes tarafından çok beğenildi. Dizi, yurt dışında da büyük ilgi görüyor.

Aziz dizisiMustafa Kemal Atatürk’ün sağlığını kaybetme pahasına verdiği Hatay mücadelesinin ve bu vatan toprağının yeniden ülkemize katılmasının arka planında yaşanan insan hikayelerini anlatıyor. Dizi, milli duyguları öne çıkartması nedeniyle de seviliyor.

Aslında Aziz dizisinin ikinci sezonunun olmaması için herhangi bir neden yok. Ancak bu iddia, dizinin sezon sonunda sona erebileceği ihtimalini akıllara getiriyor.