Ana sayfa Sosyal Medya Setten sete koşan Hazal Kaya’nın bir yıldır gerçekleştiremediği bir hayali var!..

Setten sete koşan Hazal Kaya’nın bir yıldır gerçekleştiremediği bir hayali var!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya en son sezon başında Buğra Gülsoy ile başrolünde oynadığı Fox TV’nin Misafir dizisiyle ekranlara gelmişti. Dizi ekranlara bir hayli iddialı giriş yaptı ancak beklenen ilgiyi göremedi ve 5 bölüm sonra final yaptı!

Hazal Kaya hayranları bu duruma üzülsede oyuncu aradan çok zaman geçmeden Benden Ne Olur? adlı sinema filmi ile beyaz perdede boy gösterdi.

Setten sete koşturan Hazal Kaya son zamanlarda Netflix için çekilen fantastik tarihi türdeki yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı ile çok konuşuldu. Hazal Kaya’nın Selahattin Paşalı ile başrolünde oynadığı dizi 3 Mart’ta yayınlandı.

Hazal Kaya, dizideki performansı nedeniyle hayranlarından olumlu yorumlar alırken,  bazı kişiler tarafından da eleştirildi. Ancak dizi özellikle yurt dışında bir hayli beğenildi. ABD’nin büyük haber sitelerinden biri olan Fansided’de yer alan bir yorumda, Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan övgüyle söz edildi.

Hazal Kaya dizinin yayınlanmasının hemen akabinde bu defa bir giyim firmasının reklam yüzü oldu ve reklam filmi için objetkif karşısına geçti. Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı bir hayalini ortaya çıkardı.

Ancak Hazal Kaya’nın hayalini bir yıldır gerçekleştiremediği görülüyor. Ünlü oyuncu instagram hesabında, “Pandemi bitince gideceğim ilk yer fotoğrafta gizli…Çok da gizli değil neyse. ‘Bit artık Corona’ dememizin de sene-i devriyesi bu arada” notunu düştüğü geçen yıldan kalma bir gönderisini paylaşarak, ‘Off hala gidemedim neyse’ notunu düştü.

Oyuncunun gitmek istediği yerin, ayakkabılarında yazan Los Angeles olduğunu tahmin etmek ise hayranları için zor olmadı.