Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin ağır topları, Camdaki Kız ve Üç Kız Kardeş görücüye çıkıyor!..

Kanal D’nin ağır topları, Camdaki Kız ve Üç Kız Kardeş görücüye çıkıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bir kaç yıl üst üste diziler konusunda şanssız dönem geçiren Kanal D geçtiğimiz yıl ekrana gelmeye başlayan Cansu Dere, Melis Sezen Ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz ile bu şansızlığı kırdı.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı Camdaki Kız da bu dizilerden birisi oldu. Geçtiğimiz sezon başlayan dizi, her ne kadar ilk günlerdeki kadar reyting zirvesini zorlamasa da hatırı sayılır bir ilgiyle izlenmekte.

Kanal D, ardından bu sezon başlayan Yargı dizisiyle makus talihini ciddi bir şekilde değiştirdi. Sonrasında gelen Üç Kız Kardeş dizisi de sessiz ama derinden gelerek son bölümüyle reyting listesinin zirvesine yerleşti!

Kanal D'nin ağır topları, Camdaki Kız ve Üç Kız Kardeş görücüye çıkıyor!.. 8

Kanal D şimdi de bu dizilerini yurt dışında görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. TV eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Kanal D dizilerinin iki önemli sektör fuarında görücüye çıkacağını belirtti.

Camdaki Kız’ın ekranın en iyi dizilerinden biri olduğuna dikkat çeken Sina Koloğlu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

Kanal D'nin ağır topları, Camdaki Kız ve Üç Kız Kardeş görücüye çıkıyor!.. 9

“İki önemli dizi sektör fuarı diyeyim. Biri SerieS Mania, bugün son gün. Diğeri, MIPTV 4 Nisan’da başlayacak. Kanal D’nin önem verdiği üç dizi bu buluşmalarda görücüde. Romantik komedi Baht Oyunu, iki iddialı draması Camdaki Kız ve Üç Kız Kardeş.

Şahsi kanaatim; Camdaki Kız, güçlü oyuncu kadrosu ile zaman zaman kendini tekrarlar hale gelse de hala ekranın iyi dizilerinden. Adil Bey’in ölümü ile dizi yeni bir ivme kazandı.

Üç Kız Kardeş ise daha önce söylediğim gibi, ‘total izleyicide’ bir numara. Şimdi AB’de de ikinci duruma geldi. Camdaki Kız son bölüm, total izleyici de 5’nci, AB’de, 3’ncü sırada.”