Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisi artık, Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisi ile düelloya tutuşacak!

Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisi artık, Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisi ile düelloya tutuşacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında istihbarat ajanlarının hikayesi olarak Teşkilat isimli proje devam ediyor. TRT1’de üçüncü sezonu 2 Ekim Pazar günü başlayacak olan Teşkilat’ın yeni döneminde başrollerde Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisi bulunuyor. Çağlar Ertuğrul’un iki sezonluk başarılı performansının ardından, başrol erkek oyunculuğu bayrağını devralan isim Murat Yıldırım oldu.

Teşkilat dizisinin üçüncü sezonda hikayesi de mekanları da değiştirildi. Artık Ankara’da değil, İstanbul’da çekimleri yapılan dizinin yeni döneminde Ömer ile Zehra’nın hikayesi milyonlarca izleyici tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni sezonda Teşkilat isimli dizinin başarısından yola çıkılarak bir başka istihbarat ajanı hikayesi olarak Sipahi dizisini izleyeceksiniz.

Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisi artık, Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisi ile düelloya tutuşacak! 9

Kadrosunda Özge Gürel, Kaan Yıldırım, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk ve Başak Gümülcinelioğlu gibi çok önemli isimleri bir araya getiren Sipahi dizisi, Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin hikayesi ile Teşkilat’a benzer bir yapıda olması iki projenin karşılaştırılması sonucunu da doğurdu.

Bir yanda Murat Yıldırım ile Deniz Baysal, başarılı geçen iki sezonun ardından yepyeni bir dönem ile Teşkilat’ın başarısı için çalışacak.

Diğer tarafta ise Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisi, Sipahi isimli yeni bir istihbarat ajanı hikayesinin başrolünde yüksek reytingler elde etmek için mücadele edecek. İki başarılı oyuncu proje için bir araya geldi ve ilk açıklamayı da yaptı.

Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisi artık, Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisi ile düelloya tutuşacak! 10

Kaan Yıldırım da Özge Gürel de hem heyecanlı hem de güzel bir proje olacağını söyledi. Yıldırım, “Güzel bir iş, güzel bir senaryo var. Ekip yemeği yedik hep beraber. İstihbarat teşkilatının bir hikayesi bu. Polisiye ve aksiyon olan bir hikaye bu” diye konuştu.

Özge Gürel, dizide terör ile mücadele biriminde komiser olan Canan isimli karakteri canlandıracak. Kaan Yıldırım ise istihbarat ajanı Korkut Ali olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

İki dizinin hem başrol çifti hem hikayesi hem reytingleri ve çekimlerindeki başarı da sıklıkla birbiri ile karşılaştırılacak.

Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisi artık, Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisi ile düelloya tutuşacak! 11

İstihbarat teşkilatının yetiştirdiği Korkut Ali Türkoğlu isimli karakterin yaşadıklarını anlatan Sipahi dizisinin senaryosunu Ali Doğançay yazdı. Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği dizinin Ekim sonunda izleyici ile buluşması bekleniyor.