Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Peri Masalı’nın ilk bölüm reytingleri kimseyi tatmin edemedi!

Bir Peri Masalı’nın ilk bölüm reytingleri kimseyi tatmin edemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisinin başrolünde yer aldığı Bir Peri Masalı dizisinin, çarşamba akşamları reyting sınavı başladı. Kanal D ekranında geçen hafta iyi bir çıkış yapan O Kız dizisinin ardından bu hafta da Fox TV’de Bir Peri Masalı izleyicilerle buluştu.

Dizinin ilk bölüm reytingleri tüm kategorilerde de ortalamanın altında gerçekleşti. Tüm kişilerde altıncılık elde edilirken, AB ve ABC1’de ise dördüncü sırada bulunan dizinin, bu haliyle ekrana iyi bir başlangıç yaptığını söylemek zor. Ancak reytinglerin kötü olmadığını, beklentilerin yüksek olduğu için düşük bulunduğunu hatırlatalım. Yani gelecek haftalarda Bir Peri Masalı dizisi biraz daha iyi sonuçlar alabilir ise çarşamba rekabetinde ayakta kalabilir.

Erkan Petekkaya’nın muhteşem performans sergilediği O Kız dizisi ise geçen hafta iyi bir açılış yaptıktan sonra, ikinci bölümde yaşanan reyting düşüşü nedeniyle sıkıntılı bir süreç içine girmiş gözüküyor. Tüm izleyici gruplarında da ortalamanın altında gerçekleşen reytingler dikkatleri çekti. Tüm gruplarda beşinci sırada yer alan Kanal D’nin O Kız dizisi için

İki yeni ve iddialı dizinin karşılaşmasında reyting sonuçları beklentilerin altında gerçekleşti. Yeni haftada ise her iki dizinin de daha iyi performanslar sergilemesi isteniyor ama büyük bir engel var.

Kuruluş Osman gibi son 3 yılın en başarılı dizisinin karşısında Bir Peri Masalı ve O Kız dizilerinin işi zaten zor. 5 Ekim tarihinde de Kuruluş Osman’ın çok etkili bir dördüncü sezon başlangıcına imza atması kesin. Bu durum da hem Bir Peri Masalı hem de O Kız dizilerinin reytinglerde daha sıkıntılı bir duruma düşmelerine neden olabilir.