Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım, Kaan Yıldırım ve Engin Öztürk, yeni dizilerinde ortaklık bir noktayı paylaşıyor!

Murat Yıldırım, Kaan Yıldırım ve Engin Öztürk, yeni dizilerinde ortaklık bir noktayı paylaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım’ın Teşkilat dizisine katılması, ardından Kaan Yıldırım’ın Sipahi isimli dizi ile anlaşması ve son olarak da Engin Öztürk’ün yeni dizisi Sıfırıncı Günün ortaya çıkması ile birlikte 3 oyuncu için ilginç bir ortak nokta belirdi. Yeni sezonda dikkat çeken yeni diziler arasında aksiyon, polisiye ve istihbarat kaynaklı farklı yapımlar hemen öne çıkmaya başladı.

Teşkilat dizisi istihbarat ajanlarının hikayesi ve iki sezonluk başarının ardından, Murat Yıldırım adeta üçüncü sezonun kurtarıcısı rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Çok da başarılı bir performans sergileyen ve Teşkilat dizisinin yeniden reyting birinciliğe ulaşmasını sağlayan ünlü oyuncu, eline bir kez daha silah almış oldu.

Murat Yıldırım, Kaan Yıldırım ve Engin Öztürk, yeni dizilerinde ortaklık bir noktayı paylaşıyor! 10

Daha önce Ramo dizisinde de iki sezon boyunca elinden silahı düşürmeyen, Aziz dizisinde de yine aksiyon dolu anlarını izlediğimiz Murat Yıldırım, Teşkilat’ta ise bir istihbarat ajanı olarak silah kullanmakta geri durmuyor. Oyuncu, partneri Deniz Baysal ile de çok iyi bir iletişimi ve uyumu hemen sağlaması ile yine dikkatleri çekti.

Aynı şekilde bir istihbarat ajanının hikayesinin anlatılacağı Sipahi isimli dizinin başrol oyuncusu olarak da Kaan Yıldırım ile anlaşma sağlandı. Kaan Yıldırım’a partner olarak ise Özge Gürel eşlik edecek. Sipahi dizisinin hazırlıkları devam ederken, Kaan Yıldırım da yine silah kullanma konusunda eğitimler alarak ve bu konuda alışkanlığını artırarak sete çıkmak durumunda kalacak.

Murat Yıldırım, Kaan Yıldırım ve Engin Öztürk, yeni dizilerinde ortaklık bir noktayı paylaşıyor! 11

Şimdi de benzer bir sürecin içinde Engin Öztürk’ü de izleyeceğiz, bir suç ve polisiye dizi olarak öne çıkan Sıfırıncı Gün için çekim öncesi hazırlıklar devam ediyor. Ekim sonu veya Kasım ayının başlarında dizinin çekimlerinin başlaması bekleniyor. Amerika Birleşik Devletleri ve Arnavutluk’ta da dizi için çekimler yapılacağı ortaya çıkmıştı.

Engin Öztürk dizide İrem Helvacıoğlu ile partnerlik yapacak. Şimdiden oyuncunun silah kullanma ve aksiyon sahneleri için bazı alışkanlıklar kazanması ve kendisini geliştirmesi için de eğitim süreçlerinin başladığı ortaya çıktı.

Murat Yıldırım, Kaan Yıldırım ve Engin Öztürk, yeni dizilerinde ortaklık bir noktayı paylaşıyor! 12

Özgür isimli polis karakterinde izleyeceğimiz Engin Öztürk, aksiyon dizilerinde de çok başarılı olabilecek bir isim ve Sıfırıncı Gün dizisinin hikayesi gereği silah kullanma konusunda ciddi bir eğitimden geçmesi de şart.

Murat Yıldırım, Kaan Yıldırım ve Engin Öztürk, yeni dizilerinde ortaklık bir noktayı paylaşıyor! 13

Hem Murat Yıldırım hem Kaan Yıldırım hem de Engin Öztürk’ü buluşturan nokta da işte bu silah kullanma konusu oluyor. Bu üç ünlü oyuncu da yer aldıkları projelerin gereği olarak çok iyi silah kullanmalı, ayrıca aksiyon dolu sahneler için de büyük emek ortaya koymak durumunda kalacak.