Ana sayfa Sosyal Medya 5 aylık hamile oyuncu Fahriye Evcen’in paylaşımına Burak Özçivit’ten anında yorum geldi!

5 aylık hamile oyuncu Fahriye Evcen’in paylaşımına Burak Özçivit’ten anında yorum geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Şimdilerde 5 aylık hamile olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen siyah tulumuyla hayran bıraktı! Fahriye Evcen’in karnı burnunda pozlarına takipçilerinden yorum yağdı.

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alıyor. Evliliklerini, Karan adını verdikleri oğullarıyla taçlandıran Özçivit ailesi, şimdilerde ikinci çocuk heyecanı yaşıyor.

5 aylık hamile olan Fahriye Evcen’in bebeğinin cinsiyeti erkek olarak açıklanmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Fahriye Evcen son olarak siyah tulumuyla fotoğraflarını instagram hesabında paylaştı.

5 aylık hamile oyuncu Fahriye Evcen'in paylaşımına Burak Özçivit'ten anında yorum geldi! 8

Instagram’da 3.1 milyon takipçisi bulunan Fahriye Evcen’in pozları hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Burak Özçivit de eşinin fotoğraflarına kalpli göz emojisiyle yorum yaptı. Oyuncuya hayranlarından, “Maşallah” ve “Çok güzel bir oyuncu” gibi yorumlar geldi.

5 aylık hamile oyuncu Fahriye Evcen'in paylaşımına Burak Özçivit'ten anında yorum geldi! 9

Fotoğraflarda ünlü ismin karnının iyice belirginleşmesi gözden kaçmadı. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; hamileliğin iyi geçtiğini söyleyerek, “Dinlenmedeyiz bu ara, hamilelik çok güzel geçiyor” şeklinde konuşmuştu.

Oğlu Karan’ın duruma alıştığını söyleyen güzel oyuncu, doğum sonrası ne yapacağı sorusuna da, “Bir süre çalışmayacağız tabii doğum olsun bir bakacağız” cevabını verdi.