Ana sayfa Dizi Haberleri Merih Öztürk için Balkan Ninnisi bitti ama yeni dizi çok yakında!

Merih Öztürk için Balkan Ninnisi bitti ama yeni dizi çok yakında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Makedonya’nın Üsküp kentinde çekimleri yapılan Balkan Ninnisi dizisi, 25. bölümü itibariyle yayın hayatını noktalayacak. Balkanlar’da kış şartlarının yoğunlaşmaya başladığı bir ortamda dizi ekibi final bölümünün çekimlerini tamamladıktan sonra yakın bir zaman içinde ülkeye dönecek.

Dizide Jovanka karakteri ile büyük ilgi gören Merih Öztürk’e de yapımcılardan üst üste teklifler gittiği ortaya çıktı. Daha önce bazı projelerde deneyimi olsa da Balkan Ninnisi dizisi genç oyuncunun parlamasını sağladı.

Merih Öztürk, dizinin 25. bölümde final yapacağını duyurduktan sonra kendisinin ise bazı görüşmeler yapacağını ve yeni projeler için istekli olduğunu söyledi. Oyuncu, “Birkaç görüşmemiz var, onlarla konuşuyoruz, toplantılar yapıyoruz. Yakında güzel haberlerle ekranlarda olabilirim” diye konuştu.

Setlere çok uzun bir süre ara vermeyeceğini, yakın dönemde yeniden hayranları ile buluşacağını anlatan Merih Öztürk, yeni projesi hakkında bilgi vermedi. Ancak genç oyuncu görüşme halinde olduğu projeler bulunduğunu ve yeniden televizyon dizisiyle setlere dönüş yapacağının da müjdesini vermiş oldu.

“Senaryoyu okudum, içime sinen bir proje oldu” diyerek yeni dizisi için illk adımları attığını ifade eden genç oyuncu, görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Farklı bir dizi projesinde yer alacağını anlatan Merih Öztürk, “İnsanların kendinden birçok parça bulacağını noktalar da olacak, ama özgün bir hikaye ile geleceğim” diye konuştu.

Oyuncunun yeni dizisinin atv için hazırlanan “Tatlı Hayat, Acı Aşk” isimli proje olduğu basına yansıdı. Dizinin erkek başrolü olarak ise Keremcem ile anlaşma sağlandığı ortaya çıktı.

2022 yılının kendisi için çok güzel geçtiğini anlatan Merih Öztürk, hayallerine dokunabildiği bir yıl geçirdiğini ve 2023’ten de sağlık ve başarılı işler diledi.