Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım, Teşkilat dizisini adeta ipten aldı! Çağlar Ertuğrul daha ilk bölümde unutuldu!

Murat Yıldırım, Teşkilat dizisini adeta ipten aldı! Çağlar Ertuğrul daha ilk bölümde unutuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat isimli TRT1 dizisinin 49. bölümü ile geçtiğimiz Pazar günü yeniden ekrana dönmesi, muhteşem bir sonucu da beraberinde getirdi. Dizi hayranları yenilenen kadrosu ve hikayesi ile aksiyonu bol olan projeye yine büyük bir ilgi gösterdi. Aziz dizisinin son anda iptal olması sonrasında Teşkilat dizisinin aradığı başrol Murat Yıldırım olunca, diziyi daha önceden bırakan birçok kişi de yeni döneme şans vermek için ekran başındaydı.

Çağlar Ertuğrul, 2 sezon boyunca dizide Serdar karakteri ile yer aldı ve yaz döneminde hikayede artık yer almayacağı açıklanınca birçok hayranı buna inanmak istememişti. Çağlar Ertuğrul’un diğer birçok ünlü isim ile birlikte diziye veda etmesi, Teşkilat’ın üçüncü sezonda beklenen reytingleri alamayacağı kaygısını da beraberinde getirmişti.

Ancak dizinin yapımcısı Tims&B Productions çok akıllı bir hamle ile Ömer karakterini Murat Yıldırım’a kabul ettirdi. Sezonun sonlarına doğru gerçekleşen bu transfer ile birlikte Teşkilat dizisi de adeta küllerinden yeniden doğma fırsatı elde etti. Dizinin iki sezon boyunca çok başarılı bir süreç izlemesine rağmen, birçok oyuncunun ayrılması adeta diziyi günden düşürmüştü. Ancak Murat Yıldırım’ın gelişi ile birlikte Teşkilat yeniden canlandı ve 49. bölümde tüm izleyici gruplarında birincilik elde ederek de muhteşem bir geri dönüş yaptı.

Murat Yıldırım, Teşkilat dizisini adeta ipten aldı! Çağlar Ertuğrul daha ilk bölümde unutuldu! 9

Dizinin sadece izleyici kanadında ve reytinglerinde Murat Yıldırım etkisi gözükmüyor. Ayrıca dizinin ekibinde de büyük bir heyecan var. Deniz Baysal, yeni partneri Murat Yıldırım’dan övgüyle bahsetti.

Zehra ile Ömer karakterinin hikayesinin detaylarını merak edenler, Deniz Baysal ile Murat Yıldırım enerjisini de çok beğendi. İki başarılı ismin etkili buluşması ile birlikte Teşkilat dizisi de üçüncü sezona bomba gibi başlamış oldu.

Dizinin çekimleri Ankara’dan İstanbul’a alınmış olsa da aksiyonun bol olması yorucu sahneleri beraberinde getiriyor. Deniz Baysal da bu noktaya dikkat çekerek, şunları söyledi. “Teşkilat yorucu bir dizi. Aksiyon olduğu için çok mutluyuz. Üçüncü sezonda böyle yüksek reytinglere ulaşmak çok güzel. Seyircimiz sayesinde motive olduk.”

Murat Yıldırım, Teşkilat dizisini adeta ipten aldı! Çağlar Ertuğrul daha ilk bölümde unutuldu! 10

Aslında oyuncunun bu sözleri üçüncü sezonun bu kadar iyi olmayabileceği tahminin dizinin ekibinin de yaptığını gösteriyor. Tabii ki burada devreye Murat Yıldırım etkisi giriyor. Deniz Baysal, “Murat Yıldırım geldi. Onunla da çok keyifle çalışıyoruz” diyerek partnerini övdü.

İki ünlü oyuncunun ekrana yansıyan güçlü sinerjisinin sette de yaşandığı ve birbirleri ile çok iyi iletişim halinde olmalarının da dizinin başarısında etkili olduğu anlaşılıyor.

Murat Yıldırım, işte tam da bu nedenlerden dolayı Teşkilat’ın yeniden doğması için olabilecek en iyi seçeneklerden birisiydi ve diziyi bir anda reyting çukuruna düşmekten kurtarıp, zirveye çıkarttı.

Murat Yıldırım, Teşkilat dizisini adeta ipten aldı! Çağlar Ertuğrul daha ilk bölümde unutuldu! 11

Dizinin üçüncü sezonda muhteşem geri dönüşü sonrasında Çağlar Ertuğrul’un ayrılığına üzülen izleyiciler ise artık yeni dönemin heyecanı ile bu duygudan da kurtulmuş oldu.

İşte Teşkilat dizisinin heyecanının iyice yükseldiğini gösteren, 9 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan 50. bölüm fragmanı: