Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi reytinglerde patlama yaptı, Star TV’nin kaderi bir anda değişti!

Yalı Çapkını dizisi reytinglerde patlama yaptı, Star TV’nin kaderi bir anda değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisi öyle muhteşem bir reyting çıkışı daha gerçekleştirdi ki, dizi hayranları bu manzara ile şaşkına döndü. Reyting oranları Ben Bu Cihana Sığmazam, Teşkilat ve Kuruluş Osman gibi sezonun en iddialı yapımlarının aldığı oranlar ile benzerdi.

Yalı Çapkını, bu reytinglerle birlikte üçüncü bölümü ile Star TV’nin uzun yıllardır devam eden kaderini de değiştirdi. Star TV, uzun yıllar bu kadar etkili çıkış yapan ve milyonlarca izleyiciyi ekranına taşıyan bir yapım görmemişti.

Yalı Çapkını dizisi ikinci bölümdeki reyting sıçramasını bir adım daha yukarıya çekti ve tüm kategorilerde birinciliği açık ara farkla elde etti. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrolünde yer aldığı dizi iki genç oyuncunun başarılı partnerliği ile de sosyal medyada çok konuşuldu.

Mert Ramazan Demir, popülerlik noktasında kısa sürede sosyal medyada öne çıkarken, Afra Saraçoğlu da mevcut olan popülerliğini bir adım daha ileriye taşıdı.

Yalı Çapkını dizisi reytinglerde patlama yaptı, Star TV'nin kaderi bir anda değişti! 7

Yalı Çapkını dizisi ile birlikte hem oyuncular çok konuşuluyor hem de Star TV, uzun yıllardır aradığı projeyi bulmuş gibi gözüküyor.

Cuma rekabetinde Yalı Çapkını dizisi benzer sonuçlarla yola devam ederse, diğer rakiplerini çok zorlu bir süreç bekliyor. Zorla evlendirilen bir genç kadın ile, çapkınlıkları ile dedesini kızdıran bir genç adamın hikayesi, Star TV’nin yıllardır reytinglerde yaşadığı hezimetleri bir anda unutturmuş gibi gözüküyor.

Dizinin üçüncü bölümünde; düğün gecesi Ferit’in sevgilisi Pelin ile karşılaşan Seyran; yaşadığı şokun ve Ferit’in geçirdiği rahatsızlığın ardından evliliklerinin göstermelik olacağı konusunda Ferit’le anlaştı.

Halis Ağa ise Ferit’i çok güvendiği Necip Usta’nın yanında çalıştırmaya başladı. Öte yandan Kazım, İstanbul’a yerleşme planları için harekete geçti. Ferit Seyran’la tartışırken aralarındaki gerginliği ve kavgayı bastırmak için Seyran’ı öptü.