Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım ve Kaan Yıldıım’dan sonra şimdi de onların izinden gelen isim Furkan Palalı oldu!

Murat Yıldırım ve Kaan Yıldıım’dan sonra şimdi de onların izinden gelen isim Furkan Palalı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Furkan Palalı yeni dizi projesiyle hayranlarını mest etmeye geliyor. Yeni sezonda televizyon dizilerinde ajan ve polisiye hikayeler büyük ilgi görmeye devam ediyor. Üçüncü sezonundaki Teşkilat dizisinde başrol erkek oyuncusu olarak Çağlar Ertuğrul’un yerine Murat Yıldırım kadroya dahil oldu. Bu değişimin ardından da Teşkilat dizisi eski günlerine geri dönerek, çok geniş bir izleyici kitlesini yine kendisine bağladı.

Ajan hikayelerine olan merak nedeniyle Show TV ekranında da Sipahi isimli dizi başladı ve başrolde yer alan Kaan Yıldırım da ilk bölümde rolüne çok çalıştığını her haliyle ortaya koydu. Teşkilat ve Sipahi dizileri aksiyon dolu ve içinde ajanların olduğu, polisiye konuların bulunduğu yapımlar olarak öne çıkıyor.

Şimdi de benzer bir projenin hazırlığını Furkan Palalı yapıyor. 2023 yılında açılacak olan TRT Dijital platformu için üst üste yeni diziler çekilmeye devam ediyor. İşte bu dizilerden birisi de Şebeke isimli yapım olacak.

Dizide Komiser Ali rolünde izleyeceğimiz Furkan Palalı, yeni rolü için de yeni bir imaj yaptı. Oyuncunun yeni imajını gören hayranları da biraz şaşırdı.

Murat Yıldırım ve Kaan Yıldıım'dan sonra şimdi de onların izinden gelen isim Furkan Palalı oldu! 7

Çekimleri başlayan Şebeke isimli dizi için saçlarını kestiren ve farklı bir şekle getiren Furkan Palalı, bundan önce Bir Zamanlar Çukurova isimli diziyle büyük bir ilgi görmüştü.

Oyuncunun yeni projesi de merakla bekleniyor. Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde de “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” ödülünü kazanan Furkan Palalı, çok başarılı bir yıl geçirdi.

Dünyanın birçok ülkesinde de hayranları bulunan Furkan Palalı, kariyerinde aksiyon dolu işlerle öne çıkmaya devam edecek. Şebeke isimli yeni dizi projesinde Komiser Ali rolünde suçluların peşine düşecek olan oyuncu, bu projede Pelin Karahan ile partnerlik yapacak.

Murat Yıldırım ve Kaan Yıldırım’ın ardından bir aksiyon ve macera dizisi daha geliyor ve Furkan Palalı da bu yeni proje ile adından çok söz ettirecek gibi gözüküyor.