Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit’ten çok konuşulacak sosyal medya hamlesi!..

Burak Özçivit’ten çok konuşulacak sosyal medya hamlesi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz hafta sonu Dünya Kupası’nın düzenlendiği Katar’da Hollywood’un ünlü aktörü Kevin Spacey ile bir araya gelmiş ve Spacey ile fotoğraflarını instagram hesabından paylaşmıştı.

Ünlü oyuncunun Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey ile fotoğraflarını gören pek çok hayranı, Burak Özçivit’e Spacey hakkında cinsel istismar suçlamasıyla pek çok dava açıldığını hatırlatmış ve fotoğrafları eleştirmişti.

Tepkilere kayıtsız kalmayan Burak Özçivit , Kevin Spacey ile birlikte yer aldığı fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından kaldırdı.

Burak Özçivit'ten çok konuşulacak sosyal medya hamlesi!.. 9

22.5 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında Burak Özçivit’in fotoğraflarının altına bazı takipçileri tarafından; “İsmi Kevin diye mi bir şey sandınız yoksa cahillikten mi? Fahriye’de kalp koymuş neye koyduğunu bilmeden. Neden böylesiniz?”, “Yazık, parası olanın suçlarının görülmeyeceği bir dünyada yaşıyoruz”, “14 yaşında bir çocuk dahil olmak üzere onlarca kişi tarafından cinsel tacizle suçlanan Kevin Spacey ile fotoğraf paylaşmak!”… şeklinde pek çok yorum yapılmıştı. Burak Özçivit fotoğrafları kaldırdıktan sonra sosyal medya hesabında aşağıdaki açıklamayı yaptı.

Burak Özçivit'ten çok konuşulacak sosyal medya hamlesi!.. 10

Burak Özçivit hayranları, Kevin Spacey ile fotoğraflarına yorum yapan eşi Fahriye Evcen’e de tepki göstermişlerdi. Fotoğrafları kısa süre sonra hesabından kaldıran Özçivit  yurda döndü. Oyuncu son paylaşımında, ikinci çocuklarına hamile eşi Fahriye Evcen ile fotoğraflarına yer vererek kalp emojisi koydu.

Burak Özçivit'ten çok konuşulacak sosyal medya hamlesi!.. 11