Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu’nun ilk kez nasıl keşfedildiğini biliyor musunuz? Şaşıracaksınız!

Sıla Türkoğlu’nun ilk kez nasıl keşfedildiğini biliyor musunuz? Şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İlk olarak Ağlama Anne dizisiyle tanınmıştı. Daha sonra Yemin dizisinde Suna karakteri ile ekranlara gelmeye başlayan Türkoğlu, Kanal 7’nin günlük dizisinde 210 bölüm yer aldı. Ardından aynı kanalın yine bir başka günlük dizisi olan Emanet için kamera karşısına geçti oyuncu. 2 sezon rol aldığı dizide tam 416 bölüm boyunca ekrandaydı.

Sıla Türkoğlu, bu diziden sonra ‘Sadece Arkadaşız’ isimli Exxen için çekilen dizide 1 bölüm konuk oyuncu oldu. Türkoğlu, daha sonra Show TV’nin çok konuşulan, konusu ile başta eleştiriler alan dizisi Kızılcık Şerbeti için kamera karşısına geçti.

Doğukan Güngör ile partner olduğu dizide Doğa karakterine hayat veriyor. Cuma akşamları yayınlanan dizide, muhafakar bir aileye gelin giden modern bir şekilde yetiştirilmiş Doğa karakteriyle beğeni toplamakta. Oyuncu, son dönemin çok konuşulan, sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen bir ismi olarak izleyici tarafından da merakla takip ediliyor.

Sıla Türkoğlu'nun ilk kez nasıl keşfedildiğini biliyor musunuz? Bakın kendisi nasıl anlatıyor o günü? 13

Sıla Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajında nasıl keşfedildiğini anlattı. Oyuncu, çocukken farklı alanlara yöneldiğini, voleybol oynayıp, resimle ilgilendiğini, öğretmenlerinin ressam olması için destek olduğunu ancak çok çabuk vazgeçtiğini anlatıyor. Lise yıllarında edebiyat öğretmeninin tiyatro ekibine kenisini çağırması ile birlikte oyunculuğa merak sardığını belirten Sıla Türkoğlu, ailesi istemese de İstanbul’a taşınmaları için onları ikna ettiğini anlatmakta.

Sıla Türkoğlu'nun ilk kez nasıl keşfedildiğini biliyor musunuz? Bakın kendisi nasıl anlatıyor o günü? 14

Türkoğlu, “Nasıl keşfedildin?” sorusuna ise “Instagram üzerinden keşfedildim. Tiyatrodaki fotoğraflarımı gören bir ajans bana ulaştı. Deneme çekimine yolladılar ve kabul edildi” diyerek mesleğe ilk adım atışını aktardı. Aslında utangaç bir yapısı olduğunu da saklamayan Sıla Türkoğlu, kamera önüne geçtiğinde, tiyatrodan gelen bir oyuncu olarak biraz büyük oynadığını, uyarılar sonrasında zamanla durumu çözdüğünü belirterek “Kendimde bir şeyleri oyunculuk sayesinde keşfetmek beni çok mutlu ediyor ve heyecanımı giderek arttırıyor. O yüzden oyunculuk benim hayatımın olmazsa olmazı” ifadesini kullanmakta.