Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’a destek büyük! Aziz dizisi güçlü rekabete iyi direniyor!

Murat Yıldırım’a destek büyük! Aziz dizisi güçlü rekabete iyi direniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz isimli Show TV dizisinin Cuma akşamları reyting rekabetinde 5 rakibi karşısında iyi bir direnç sergilemekte olduğunu gözlemliyoruz… Yalnız Kurt, Arka Sokaklar, Aşk Mantık Intikam, Kaderimin Oyunu ile Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizileri, Aziz gibi Cuma akşamları yayınlanıyor.

6 büyük televizyon kanalında 6 farklı dizinin rekabeti sert geçiyor…Başrollerde yer alan Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas hayranlarının ekran başındaki kararlı duruşu ise Aziz dizisinin iyi sonuçlar almasını sağlıyor.

Yalnız Kurt dizisinin reytinglerde iyi bir çıkış yapması Aziz dizisini olumsuz etkilemişti. Ancak atv’nin yeni dizisi Yalnız Kurt’a olan ilginin azalmaya başlaması dikkat çekiyor. Aziz ise hem AB hem de ABC1 gruplarında sağlam duruyor ve kendi izleyicisini ekrana taşımayı başarıyor.

Murat Yıldırım'a destek büyük! Aziz dizisi güçlü rekabete iyi direniyor! 3

Arka Sokaklar’ın tüm kişiler kategorisinde zirvede yer alması ise büyük bir ders konusu.. 16 sezondur yayınlanan bir dizinin birçok rakibini bugüne kadar arkasında bırakması büyük bir başarının da yazılmasını sağladı…

Aziz dizisinde ise özellikle Murat Yıldırım hayranlarının büyük desteğini görüyoruz. Oyuncunun seveni çok ve Aziz biraz da bu sevginin etkisiyle hep iyi durumda yer aldı… Sosyal medyada da çok etkili olan Murat Yıldırım hayranları, Aziz’in hikayesini de sevdi…

Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının hemen öncesinde geçen hikaye izleyicileri 1930’lu yıllara götürüyor. Hem bir özgürlük hem de bir aşk hikayesi olan Aziz’in milli duygulara hitap etmesi de iyi sonuçlar almasında etkili oluyor.

25 Şubat Cuma günü 15. bölümü yayınlanan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde üçüncülük elde etti. Tüm kişilerde yedinci olan dizinin ortalamanın üzerinde reytingler alması da iyi bir durumda olduğunu gösteriyor.

Bu kadar sert dizi rekabetinde Aziz, yerini koruyor ve geniş bir izleyici kitlesinden destek görmeye devam ediyor.