Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç en çok merak edilen diziden teklif aldı, peki ne yanıt verdi?

Esra Bilgiç en çok merak edilen diziden teklif aldı, peki ne yanıt verdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisini başrolde buluşturan Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisinin final yapmasının ardından dizi hayranları bir hayli üzüldü. Toplam 16 bölüm ekranda kalan dizi, izleyicilerini 1939 yılına götürdü. Kostümlerinden, aksesuarlarına ve oluşturulan atmosfere kadar çok farklı bir dünya yaratılmıştı.

Ancak diziye izleyicilerin yeterince ilgi göstermemesi, madenciler ile maden sahiplerinin çatışmasını anlatan ve büyük de bir aşk hikayesini ortaya koyan Kanunsuz Topraklar dizisinin en azından sezon sonuna kadar ekranda kalmasına izin vermedi.

Reytingleri düşen ve yüksek bütçesi nedeniyle de zarar eden dizinin finalinin ardından başrol oyuncularına çok sayıda teklif geldiği ortaya çıktı. Esra Bilgiç’e gelen tekliflerden birisi de izleyicilerin hakkında en çok merak ettiği Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisi oldu.

Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun sahibi olduğu OGM Pictures firması tarafından hazırlanan Süslü Korkuluk için anlaşma sağlanan üç ünlü isim var. Çağatay Ulusoy, Alina Boz ve Olgun Şimşek…

Esra Bilgiç en çok merak edilen diziden teklif aldı, peki ne yanıt verdi? 7

Şimdi de bu isimlere Esra Bilgiç’in eklenmesi ihtimali belirdi. Ünlü oyuncu zorlu bir televizyon dizisi yolculuğundan sonra yeniden setlere çıkacak mı? Yakın bir zaman içinde kadrosunun tamamlanarak çekimlerin başlatılması beklenen Süslü Korkuluk için meraklı bir bekleyiş var.

Oyuncunun henüz teklife bir yanıt vermediği röportajındaki bir sözünden anlaşıldı. Israrlı sorular üzerine Esra Bilgiç, “Aslında sizlere detaylardan bahsetmek istedim ama henüz netleşen, kesinleşen bir durum olmadığı için konuşmam çok doğru olmaz. Umarım her şey netleşir ve tüm detayları sizinle de paylaşırız” diye konuştu.

Dizi hayranları, Esra Bilgiç’in de projede yer almasının dizinin gücüne güç katacağını düşünüyor. tv8’de yayınlanması beklenen projenin son adresi Netflix oldu. 1 bölümü 2 milyon TL’ye mal olan ve yüksek bütçesi nedeniyle tv8’in çekilmesinin ardından proje Netflix’e geçmişti.