Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız dizisinde Leyla Feray reklamının ilginç bir hikayesi var!

Camdaki Kız dizisinde Leyla Feray reklamının ilginç bir hikayesi var!

tarafından ker_def

Türkiye’de farkındalığı düşük olan atopik cilt tipine dikkat çekmek için, Kanal D’de yayınlanan “Camdaki Kız” dizisinde, farklı bir iletişim kampanyasına imza attı. Gerçekleştirilen entegrasyon kapsamında kendisi de çocukluğundan beri atopik cilt sorunları yaşayan ünlü oyuncu “Leyla Feray”la iş birliği yapılarak atopik cilt sorunları ekranlara taşındı.

Leyla Feray’ın gerçek hikayesinden esinlenerek hazırlanan ve kendi çocukluğuyla konuştuğu yeni Bepanthol SensiDaily reklam filmi ise atopik cilt tipinin duygusal etkilerini konu ederek tüketiciye ilham veriyor.

Çocukluğundan beri atopik cilt sorunları yaşayan ünlü oyuncu Leyla Feray reklam filmi için yeni katıldığı Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde yeni bir açılım başlatıldı. OGM Pictures yapımı “Camdaki Kız” dizisinde uzun soluklu bir entegrasyon kampanyası gerçekleştirdi. Leyla Feray bu kampanya ile dizide atopik cilt sorunları yaşayan Pera karakteriyle atopik ciltlilerin hikayelerini ekranlara taşıdı.

Camdaki Kız dizisinde Leyla Feray reklamının ilginç bir hikayesi var! 7

Pera, yoğun ve tekrarlayan cilt kuruluğu ve buna bağlı kaşıntılar dolayısıyla sosyal hayatta kendini rahatsız hisseden ve cildindeki sorunları saklama ihtiyacı duyan bir karakterken, Bepanthol Sensidaily ile tanıştıktan sonra cildinde yaşadığı sorunların hayatının önüne geçmesine izin vermeyen özgüvenli bir karaktere dönüşüyor.

Leyla Feray’ın yer aldığı reklam filmi izleyicileri ünlü oyuncunun 5 yaşındaki haliyle tanıştırıyor. Reklam filminde atopik cildinin sebep olduğu sorunlar yüzünden hayattan geri kalan küçük bir kızın hikayesini ve Leyla Feray’ın çocukluğuna ithafen yaptığı umut ve güç dolu konuşmasını izliyoruz.