Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım’dan Aziz dizisine veda eden eski partneri Damla Sönmez’e ironik gönderi!..

Murat Yıldırım’dan Aziz dizisine veda eden eski partneri Damla Sönmez’e ironik gönderi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın yer aldığı Aziz dizisi kış sezonu başında Show TV’de ekrana ilk geldiğinde büyük heyecan yaratmıştı.

Bu heyecanın en önemli sebebi hiç kuşkusuz başrol oyuncularının çok sevilen isimlerden oluşmasıydı. Hikaye de ilgi çekiciydi ancak Aziz hiçbir zaman reytinglerde beklenen çıkışı yakalayamadı.

Aziz dizisinde zamanla Simay Barlas’ın canlandırdığı ‘Efnan’ karakteri çok sevilince daha çok ön plana çıkarıldı ve Damla Sönmez’in hayat verdiği ‘Dilruba’ karakterinin önüne geçti. Dilruba’nın hikayedeki yeri azalınca Damla Sönmez geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümle Aziz’e veda etti.

Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda diziye veda eden eski partneri Damla Sönmez’e ironik bir mesaj gönderdi.

Murat Yıldırım'dan Aziz dizisine veda eden eski partneri Damla Sönmez'e ironik gönderi!.. 8

Dizide ‘Adem’ karakteriyle Damla Sönmez’in eşini canlandıran oyuncu Güven Murat Akpınar ile poz veren Murat Yıldırım, ‘Emanetin bende rahat ol’ notunu düştü. Setten paylaşılan fotoğrafta Akpınar üstü başı yırtık haliyle dikkat çekti.

Murat Yıldırım’ın ironik gönderimini gören Damla Sönmez kendi instagram hesbından eski partnerine, ‘Sevdamın kanadı kırılmış’ notuyla yanıt verdi.

Murat Yıldırım'dan Aziz dizisine veda eden eski partneri Damla Sönmez'e ironik gönderi!.. 9

Öte yandan ikilinin bu paylaşımını gören bazı sosyal medya kullanıcıları ise Damla Sönmez ve Murat Yıldırım partnerliğinin son bulmasına hala tepkili olduklarını dile getirdiler.

Aziz dizisinin reytingleri iç açıcı değil. Normalde bu reyting puanlarını alan diziler final yapıyor. Ancak kış sezonunun sona ermesine birkaç hafta kalmasına rağmen Aziz’in final yapacağına dair hala bir işaret bulunmuyor. Bu da Aziz’in ikinci sezonda da devam edeceği yorumlarına neden oluyor. Ancak izleyici Aziz’in final yapma ihtimalinin bulunup bulunmadığını da merak ediyor.