Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç hayatının en yoğun ve en farklı duyguları yaşadığı yeni bir döneme girdi!

Barış Arduç hayatının en yoğun ve en farklı duyguları yaşadığı yeni bir döneme girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç, Kiralık Aşk isimli romantik komedi dizisi ile büyük başarılar kazandıktan sonra, güçlü bir çıkışı gerçekleştirebileceği Alparslan dizisiyle birlikte sezon başında yola çıktı. Fahriye Evcen ile partner olan ünlü oyuncu, hayranlarını mest eden bir performans ile Büyük Selçuklu Devleti’nin ünlü hükümdarını canlandırmaktan gayet memnun.

Sette yoğun bir tempoda çalışan ve zaman zaman ufak kazalar da yaşayan Barış Arduç, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin milyonlarca izleyiciyi etkilemesinden de memnun. Oyuncu, 27. bölüm ile birlikte ilk sezonu tamamlayacak olan dizinin ardından dinlenme dönemine geçemeyecek. Çünkü, bu sefer de ilk sezonu çok beğenilen Kulüp dizisinin ikinci sezon çekimleri yaz aylarında yapılacak.

Barış Arduç hayatının en yoğun ve en farklı duyguları yaşadığı yeni bir döneme girdi! 8

Barış Arduç’u farklı roller ile farklı duyguları kameraya yansıtan birisi olarak izliyoruz ama oyuncunun özel hayatında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Barış Arduç için hem diziler nedeniyle yoğun hem de karısı Gupse Özay’ın hamile olmasıyla duygusal bir süreç bekliyor.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Gupse Özay’ın 5 aylık hamile olduğunun ortaya çıkması, çiftin hayranlarını ve sevenlerini çok mutlu etti. Sanat dünyasında son dönemde artan bebekler ile birlikte birçok çift anne ve baba olmanın heyecanını yaşıyor.

Barış Arduç hayatının en yoğun ve en farklı duyguları yaşadığı yeni bir döneme girdi! 9

Barış Arduç ile Gupse Özay çifti de Eylül ayında doğması beklenen kızlarının heyecanı içinde. Barış Arduç hem Alparslan hem de Kulüp dizilerinin yanı sıra şimdi de kızının doğumunun heyecanını yaşıyor.

Ünlü oyuncunun hem rolleri hem de gerçek hayattaki özel yaşantısında gelişen olaylar ile birbirinden çok farklı duyguları yaşadığı yeni bir döneme girdiğini de söylemek lazım.