Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT 1’in yeni dizisi Balkan Ninnisi’nin ilk tanıtımı yayınlandı! Fragman izleyiciye tanıdık geldi!

TRT 1’in yeni dizisi Balkan Ninnisi’nin ilk tanıtımı yayınlandı! Fragman izleyiciye tanıdık geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senaryosunu Uğur Uzunok’un kaleme aldığı TRT 1’in yaz sezonundaki iddialı dizilerinden Balkan Ninnisi’nin hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Başrollerde genç oyunculardan Emre Bey ile Merih Öztürk’ü buluşturacak diziyle ilgili ilk fragman yayınlandı.

Hikayesi Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü, Taş Köprü’nün birleştirdiği Üsküp şehrinde geçen dizide biri Türk, diğeri Makedonyalı iki gencin yüreklere dokunan aşk hikayesi anlatılacak. Aşkın dili, dini, ırkı yoktur ama araya aileler girince bir araya gelmek için bazen dağları delmek gerekir.

Balkan Ninnisi’nin yayınlanan tanıtım videosunda da ilk sahne Taş Köprü’de başlıyor. Aşkla birbirine bakan iki gencin buluşma sevinci kısa sürüyor ve aileler de arkalarında köprüye gelince işler karışıyor.

TRT 1’in yeni dizisi Balkan Ninnisi’nin ilk tanıtımı yayınlandı! Fragman izleyiciye tanıdık geldi! 7

Dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bazı akıllara Yabancı Damat konseptini getirdi. Erdal Özyağcılar, Nehir Erdoğan, Özgür Çevik ve Sumru Yavrucak’ın başrollerde oynadığı, 2004 ile 2007 yılları arasında yayınlanan dizide Ege’nin iki kıyısından; Türkiye ve Yunanistan’dan iki gencin aşklarının öyküsü anlatılıyordu.

Balkan Ninnisi’nde de Üsküp’te eski bir Osmanlı konağı… Bu konağın gölgesinde yeşeren, yüreklere dokunan bir Türk & Makedon hikayesi… Emre Bey’in canlandırdığı Ertan karakterinin babasını Erdal Özyağcılar, annesini ise Özlem Türkad oynayacak.

Türk ve Makedonyalı oyunculardan oluşan dizinin zengin kadrosunda ayrıca Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Kaan Turgut, Deniz Gürkan, Sarp Bozkurt, Süleyman Kara, Mustafa Jašar, Bedija Begovska, Elyesa Kaso gibi isimler bulunuyor.