Ana sayfa Güncel Haberler Murat Yıldırım’dan beklenti yüksek, Ramo yeni sezonda çok farklı!

Murat Yıldırım’dan beklenti yüksek, Ramo yeni sezonda çok farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında ilk sezonu 11 bölüm süren Ramo dizisi, Adana’da yolculuğuna başladı. Ancak dizi 2. sezonunda artık İstanbul’da izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni sezon çekimleri devam ediyor. İlk fragman da ortaya çıktı.

Murat Yıldırım hayranları, senaryosu ve hikayenin ilerleyişinin değişeceğini daha ilk fragmandan fark etti. Ramo, ilk sezona nazaran daha aksiyon dizisi haline döndü. Bu da fragmandaki heyecanlı sahnelerden verilen bir mesaj…

Murat Yıldırım, dizinin yeni sezon fragmanını instagram hesabından paylaştı. Hayranları, bir kez daha beklentilerini yükseltti. Ramo’nun ilk sezonunda da böyle olmuştu. Dizi başlamadan önce beklentiler çok yüksekti. Ancak yayın başladıktan sonra ilginin düştüğü görüldü.

Bakalım Ramo dizisi ekibi ikinci sezonda izleyicileri yeniden toparlayabilecekler mi?

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

“Ramo” Yeni Sezon Tanıtım ???? @showtv @bkmonline @ramo_dizisi

Murat Yıldırım (@mrtyldrm)’in paylaştığı bir gönderi ()

Ramo dizisinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in performansları da ikinci sezonun başarısı için önemli bir detay… Murat Yıldırım, artık daha fazla aksiyon sahnesinde yer alacak.

Diziden birçok isim ayrıldı, yeni karakterlerin de katılması normal bir durum. Ancak başrolde yer alan Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Yiğit Özşener ve İlker Aksum zaten ana karakterleri canlandırıyor. Ayrılan isimler yan karakterler olduğu için yerleri doldurulabilir.