Ana sayfa Kadın Haberleri Çukur’dan sonra üst üste iyi çıkışlar yapan Dilan Çiçek Deniz’e nazar değdi

Çukur’dan sonra üst üste iyi çıkışlar yapan Dilan Çiçek Deniz’e nazar değdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinden ayrılması Dilan Çiçek Deniz’in yolunu açtı! Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki sezon Çukur dizisine veda etmişti. Çukur 2.sezon finaline yakın bir dönemde Sena karakterinin ölümü sonrasında oyuncu yeni arayışlara girişti. Ancak bir süre dinlenme dönemi geçirdi ve aradığı roller için beklemeyi tercih etti.

Çukur dizisinde ilk başlarda eleştirilen, ayrıldıktan sonra da gitmesine çok üzülen bir hayran kitlesi vardı. Şimdilerde ise oyuncunun diziden ayrılığının kariyerine ne kadar önemli katkılar yaptığı görülüyor.

Yarına Tek Bilet isimli Netflix’in ilk orijinal Türk filminde Metin Akdülger ile başrolü paylaşan Dilan Çiçek Deniz, ardından ise Blu TV’nin dizisinde yer aldı. Burak Deniz ile birlikte Yarım Kalan Aşklar isimli dizi projesinde başrolde yer alan Dilan Çiçek Deniz’in hızına yetişilmiyor.

Oyuncu yeni bir anlaşma daha yaptı. Netflix dizisi Alevlerin Ardından, Ay Yapım tarafından Türkiye’ye uyarlanıyor. Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü ile birlikte Dilan Çiçek Deniz de başrolde yer alıyor.

Çukur'dan sonra üst üste iyi çıkışlar yapan Dilan Çiçek Deniz'e nazar değdi 8

Çukur’dan ayrıldıktan sonra 3 önemli projeye adını yazdıran Dilan Çiçek Deniz, kariyeri açısından da hızlı bir yükseliş sergilediği bir dönem yaşıyor.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken oyuncuya bu günlerde nazar değdi. Bu kadar başarılı projenin ardından Dilan Çiçek Deniz’in sağ diz çapraz bağlarını zorladığı için dizlik taktığı görüldü.

Hayranları “Ne oldu sana, nazar mı değdi” diye yorumlar yaptı.

Çukur'dan sonra üst üste iyi çıkışlar yapan Dilan Çiçek Deniz'e nazar değdi 9