Ana sayfa Dizi Fragmanları Murat Yıldırım’ı çok etkileyen Ramo, izleyiciyi de mest edecek!

Murat Yıldırım’ı çok etkileyen Ramo, izleyiciyi de mest edecek!

tarafından ker_def

Ramo dizisinin ilk bölümü 14 Ocak Salı günü izleyicilerle Show TV ekranında buluşacak.Murat Yıldırım’ı 4 yıl aradan sonra dizi setlerine çeken yapım heyecan ile bekleniyor. Dizinin web için yayınlanan özel fragmanında da çok etkileyici sahneler bulacaksınız.Videodan izleyebilirsiniz.

Görüntüleri ile olsun, müziği ile olsun ve oyuncu kadrosuyla olsun Ramo farklı bir yapım olduğunu hissettiriyor. Murat Yıldırım da diziye olan güvenini şu sözlerle anlattı. “Dizimizin senaristi ‘Muhteşem Yüzyıl’ın senaristiydi aynı zamanda. Senaryo, uzun bir aradan sonra beni tekrar bir dizi projesiyle ekrana getirmeye yetti. O yüzden 2020’nin güzel geçeceğine inanıyorum.”

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, BKM’nin Show TV merak ve heyecan da uyandırdı. Başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterini canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü.

Yıldırım’ın yanı sıra kadrosunda Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncuların birlikte yer aldığı dizinin çekimleri Adana’da devam ediyor… Ramo 14 Ocak Salı Show TV’de Başlıyor!