Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım’ın ekrana dönüşü muhteşem oldu!

Murat Yıldırım’ın ekrana dönüşü muhteşem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ramo dizisi ilk bölüm reytingi ile çok iyi bir başlangıç yaptı. Sonraki bölümlerde ne kadar reyting alır, ne kadar ekranda kalır bilinmez… Ama Murat Yıldırım hayranları çok mutlu. 2016 yılındaki Gecenin Kraliçesi isimli diziden bu yana ekranda olmayan ünlü oyuncunun dönüşü muhteşem oldu.

Ramo dizisinde canlandırdığı Ramazan karakteri ile karizmasını sergileyen Murat Yıldırım, hayranlarını da çok mutlu etti. Sosyal medyada gündem olan Ramo dizisinde en çok da Yıldırım’ın yorumlarda öne çıkartıldığını görebilirsiniz.

Esra Bilgiç, Yiğit Özşener ve Görkem Sevindik de rolleri ile ilk bölümden dikkat çekti ama gözler yıllar sonra dizilere dönen Murat Yıldırım’ın üzerindeydi.

“Murat Yıldırım dönüşün efsane oldu” diyerek başlığı sosyal medyadan atan dizi izleyicileri, “Murat Yıldırım varsa izlemeye değer, mükemmel bir oyuncu” diyerek de ünlü ismi övdü.

“Murat gözümüz yollarda kaldı” diyenlerin yanı sıra müziklerinden çekim kalitesine kadar her açıdan iyi bulduklarını söyleyen büyük bir kitle var.

Başta yapımı ön yargılı izlediklerini belirten bazı izleyiciler ise, “Ama çok fena bir dizi olmuş. Oyuncular harika” diyerek güvenoyu verdi.

DİP NOT:

Show TV’nin yeni dizisi Ramo ilk bölümüyle; totalde 7.03 reyting ile 3., AB grubunda 6.27 reyting ile 4. ve ABC1 grubunda da 7.25 reyting ile 4. sırada kendisine yer buldu.