Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Musa Uzunlar’ın tek bir görüntüsü bile Aile dizisinde çok şeyin değişeceğini anlatıyor!

Musa Uzunlar’ın tek bir görüntüsü bile Aile dizisinde çok şeyin değişeceğini anlatıyor!

tarafından ker_def

‘Aile’nin 8. bölümüyle yine ekranlarda fırtına gibi esti. Hem AB hem de ABC1 kategorisinde 8’li oranlar elde ederek milyonları ekrana taşıyan dizinin hikayesi de çok başarılı şekilde ilerliyor.

Dizinin ilgi toplayan 8. bölümü, sosyal medyada da gündem oldu. #Aile etiketi Twitter’da 6 saat 25 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler ile karakterlerinin isimleri de uzun saatler trend listelerinden inmedi.

Şimdi de bu sosyal medyada dizinin hikayesine İlyas Koruzade olarak katılan Musa Uzunlar’ın etkisi başlayacak. Aslan’ın öldürttüğü Serhat’ın babası olan İlyas’ın gelişi ile birlikte dizinin hikayesinde çok şeyin değişeceğini herkes biliyor.

Usta oyuncu Musa Uzunlar’ın hayat vereceği İlyas Koruzade’nin ilk kez görüldüğü tanıtım gelecek bölüme dair merakı artırıyor. Aile dizisinin önümüzdeki haftalarda da çok konuşulacağını bu yeni karakterin gelişiyle birlikte söylemek mümkün.