Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mütevazilik, Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çiftinden sorulur!

Mütevazilik, Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çiftinden sorulur!

tarafından ker_def

Kanal D’nin beğeni ile izlenen dizisi ‘Baht Oyunu’nun yıldızları Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel, Alem Dergisi’ne bir röportaj verdi. İkili ünlü olmanın hayatlarında yarattığı değişikliklerle ilgili bazı detaylar paylaştı.

Ünlü olmak ve sokakta tanınmak nasıl hissettiriyor ve zor oluyor mu? Hem Aytaç Şaşmaz hem de Cemre Baysel, bu konuda merak edilen detayları aktardı. Rahat ve sakin yaşamayı seven birisi olduğunu belirten Cemre Baysel, oyuncu olduğu için kendisini şanslı da hissediyor.

Mütevazilik, Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çiftinden sorulur! 8

Cemre Baysel, ünlü olmanın faydalarını ve hayranları ile olan bağını şu sözlerle anlattı: ” İnsanlar tarafından tanınıyor olmak beni biraz zorluyor. Her şeyde olduğu gibi yaptığım mesleğin getirileri bunlar. O yüzden hiçbir zaman şikayetçi olmadım. Bilmediğim şehirlerde, ülkelerde, tanımadığım insanların beni sevmesi, sayması, benimle bir şekilde gönül bağı kurmaları inanılmaz bir şey. Bunları her düşündüğümde iyi ki bu işi yapıyorum diyorum.”

Mütevazilik, Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çiftinden sorulur! 9

Ünlü olma ve sokakta hayranlarla karşılaşma konusunda hiçbir zaman zorlanmadığını belirten Aytaç Şaşmaz, şunları anlattı:

“Asla zorlanmıyorum aksine daha çok oluyorum. İnsanlarla iletişim halinde olmak, pozitif enerji almak çok iyi geliyor.”