Ana sayfa Dizi Haberleri Müthiş haber: Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Kırmızı Oda’nın Doktor’u geliyor…

Müthiş haber: Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Kırmızı Oda’nın Doktor’u geliyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde konuk oyuncu olarak Binnur Kaya’nın yer alacağı haberi, muhtemelen diziyi takip eden herkesi heyecanlandıracaktır. Zira aynı kanalın ve yine aynı kişinin kaleminden çıkan hikaye ile kardeş dizi olan Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım karakteri, Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk oluyor.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde oynadıkları dizi ile ilgili heyecanlandıran bu haberle birlikte durumu kısaca özetlemek gerek aslında. Zira Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizileri, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun tedavi ettiği hastalarının gerçek hayat hikayelerinden yazılmış kitaplardan alınmakta. Senaryoda değişiklikler yapılsa da aslında yaşananlar büyük oranda gerçeklerden seçiliyor.

Yani Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep de şimdilerde Kırmızı Oda dizisinde canlandırılan Doktor Hanım’ın gerçek hastaları arasında ya da danışanı diyelim. Onun hikayesi de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kitaplarında konu edilmiş. Adı Zeynep olmasa da hikayesi gerçekte. Kırmızı Oda’daki Doktor’u Gülseren Budayıcıoğlu’nun yerine koyarsanız, aslında durum daha netleşecek. Dolayısıyla kardeş dizi Kırmızı Oda’nın doktoru yeni sezonun ilk bölümünde konuk oyuncu olarak Doğduğun Ev Kaderindir’e gelecek.

Müthiş haber: Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Kırmızı Oda'nın Doktor'u geliyor... 9

Tabii kim için gelecek, bir terapi mi olacak, Zeynep mi gidecek, bu soruların yanıtları henüz bilinmiyor. Fakat geçtiğimiz günlerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin senaristi Eylem Canpolat, bu yıl Mehdi karakterini irdeleyeceklerini söylemiş ve bir soru üzerine de Kırmızı Oda dizisine konuk olup terapi seansına katılabileceği şeklinde bir ihtimali dillendirmişti.

Durum tam olarak böyle olmadı yani Doktor Hanım, Doğduğun Ev Kaderindir dizisine geliyor. 30 Eylül akşamı yayınlanacak olan sezonun ilk bölümünde Binnur Kaya’nın Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk olacak.

Demet Özdemir de Binnur Kaya ile sette çekilen bir fotoğrafını paylaştı:

Müthiş haber: Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Kırmızı Oda'nın Doktor'u geliyor... 10

İki dizinin yönetmenleri de çekimdeydi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yönetmeni Çağrı Bayrak, Kırmızı Oda’nın yönetmeni Cem Karcı da oyuncularla poz verdi.

Müthiş haber: Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Kırmızı Oda'nın Doktor'u geliyor... 11