Ana sayfa Sosyal Medya Onlar çoktan dost olmuş bile! İyi Günde Kötü Günde’nin iki oyuncusu, samimi pozlarıyla şaşırttı!

Onlar çoktan dost olmuş bile! İyi Günde Kötü Günde’nin iki oyuncusu, samimi pozlarıyla şaşırttı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yeni başlayan romantik komedi dizisi İyi Günde Kötü Günde, reytingleriyle bekleneni veremese de yine de hafta sonuna renk katan diziler arasında. Kiralık Aşk dizisinden sonra izleyenlerinin bir başka romantik komedide izlemeyi istedikleri Elçin Sangu da başrolde üstelik.

Yasemin Kay Allen ve Ozan Dolunay ile birlikte başrolü paylaşan Elçin Sangu, dizide eski sevgilisi hatta onu düğün günü bırakıp kaçan müstakbel eşi, bir başkasıyla karşısına çıkıyor. Üstelik onların düğün organizasyonlarının planlamasını da yapmak zorunda!

Hal böyle olunca, Elçin Sangu ve Yasemin Allen’in oynadıkları karakterler de birbirlerine rakip gibi duruyor. En azından yaşanan bir geçmiş var ve henüz ortaya çıkmadı, bir taraf hala bilmese de… Durum nereye varacak izleyip göreceğiz ama kamera önündeki durum ise bazı dostluk bağlarının şimdiden kurulduğunu gösteriyor.

Yönetmenliğini Metin Berkoğlu’nun yaptığı dizi, 26 Eylül Cumartesi akşamı 3. bölümüyle ekranda olacak. Elçin Sangu’nun şarkı söylediği sahneler merakla beklenmekte.

Bu arada Sangu ve Yasemin Allen’in de kamera arkasında iyi anlaştıkları, bir sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

Çeşitli mimiklerle oyuncular, eğlenceli fotoğraflar çekmişler. İşte iki oyuncunun o halleri:

@yaseminkayallen ????????????????

Onlar çoktan dost olmuş bile! İyi Günde Kötü Günde'nin iki oyuncusu, samimi pozlarıyla şaşırttı! 7