Ana sayfa Dizi Haberleri Nahide ve Pembe yine ortalığı yıkacak! O nasıl kavga öyle! Kuzey Yıldızı’nda deli sahne!

Nahide ve Pembe yine ortalığı yıkacak! O nasıl kavga öyle! Kuzey Yıldızı’nda deli sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizisi Kuzey Yıldızı, 10 Ekim akşamı 35. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde eğlenceli sahnelerden birisinde ise Nahide ve Pembe’yi göreceğiz.

Merve Şen’in başarıyla canlandırdığı Nahide ile Zeynep Kankonde’nin kahkahalar attıran Pembe karakterleri, dizinin en çok eğlendiren iki ismi konumunda… Yeni bölümde bu iki karakterin benzin istasyonunda yaptıkları kavga sahnesinde kısa anlar fragmana yansıdı. İzleyicileri çok güldüreceği kesin. Bu sahne kaçmaz diyoruz. Dizinin hayranları da bu iki karakterin sahnelerinin daha da artması gerektiğini düşünüyor.

Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 35. bölüm tanıtımında; Yıldız’ın polis aracına bindiği anlar dikkat çekti. Kuzey’in “Yeter!” diye haykırışı yankılanıyor. Kuzey son çare olarak Yıldız’ı kaçırmaya karar verirken pampaları da ona yardım ediyor.

Bulut’un, Kuzey’in kızlarının odasına girmesi gerilimi artırırken ne planladığı merak ediliyor. Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV’de ekrana geliyor.

İşte bir Nahide – Pembe sahnesi daha: