Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde reyting rahatlatmasın, bir hata büyüyü bozabilir

Sen Çal Kapımı dizisinde reyting rahatlatmasın, bir hata büyüyü bozabilir

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde rahatlık bitti, şimdi dikenli bir yol var! Sen Çal Kapımı dizisi, 13. yeni bölümü ile 7 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Eğlenceli ve duygu dolu sahneleriyle hayranlarını mutlu etmeye devam eden dizi, yüksek reytingleriyle de göz dolduruyor. 7 Ekim akşamı Kuruluş Osman dizisi geri dönüyor. atv ile Fox TV arasında müthiş bir reyting yarışı da yaşanacak. Bakalım kim kazanacak?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi Temmuz ayından bu yana yayınlanan 12 bölümde önemli bir performans sergiledi. Dizi geniş kitlelere yayılarak da bu çabanın karşılığını aldı. Şimdi ise asıl rekabet dönemi. Kış sezonu tüm diziler için zorlu geçecek. Romantik komedi yapımı Sen Çal Kapımı’nın bu ortamda izleyicilerini konsolide edip edemeyeceği de merakla bekleniyor.

Sen Çal Kapımı 13. bölümde dikkat çeken bir detay var. Serkan ve Eda arasına bir başka karakterin girme olasılığı canlı tutuluyor. Yani onların aşkı her zaman dış müdahalelere açık gibi gösteriliyor. Böylelikle de heyecan unsurunun kaybolmaması amaçlanıyor. Bir yanda Selin’in varlığından rahatsız olan Eda, diğer tarafta Eda’yı kaybetme korkusu yaşayan Serkan… Dizinin hikayesinin bu tedirginlik çerçevesinde ilerlemesi izleyici ilgisinin de devamı için önemli gibi duruyor. Ancak benzer senaryolarla birçok dizinin kısa sürede ilgiyi kaybettiği de unutulmamalı.

Sen Çal Kapımı dizi hayranları Serkan ve Eda’nın aşklarını da izlemek istiyor. Hem de saf ve doğal bir aşk istiyor… Yani Eda ve Serkan arasındaki soğukluklar izleyicileri de diziden soğutabilir. Serkan’ın Efe’yi kıskanması üzerine 13. bölümde bazı sahneler var. Dizinin hayranları ise daha yeni birleşen Eda ve Serkan’ın yeniden ayrılmaları taraftarı değil.

Sen Çal Kapımı senaryo ekibi çok dikkatli davranmalı. İzleyicilerin istekleri iyi gözlemlenmeli. Yoksa ilgiyi bir kaybettiler mi, Çarşamba akşamları alternatif güzel diziler olduğu unutulmamalı.

İşte 7 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan 13. bölümden ilk görüntüler: