Ana sayfa Dizi Haberleri Nare intihar mı ediyor? Sefirin Kızı dizisinde neler oluyor? Nare neden yok?

Nare intihar mı ediyor? Sefirin Kızı dizisinde neler oluyor? Nare neden yok?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde yaşanacak yeni gelişmeler, izleyiciyi de şaşırtacak. Dizinin 36. bölümünden yayınlanan yeni fragmanda Nare’nin ortalıkta olmaması ile birlikte Gediz’in onun için söylediği sözler ise herkesi endişelendirecek cinsten! Babasının tehditleri sonucu Gediz ile evlenmek durumunda kalan Nare, nereye gitti?

İşte şimdi herkes bu sorunun yanıtını arıyor! Sancar’ın önce hapse girdiği sonra da Gediz ve Nare’nin evlenmesi karşılığında hapisten çıkmasını sağlayan babası Güven’in oyunları sonucu olaylar başka bir çıkmaza sürükleniyor!

Sancar, Nare ve Gediz’in evlenmesi sonrasında büyük şok yaşarken, tüm aile de olan biteni öğrenince ne düşüneceğini bilemez vaziyette kalakalıyor. Sancar, Gediz’e ağır sözler ederken, Gediz ise Nare için büyük bir endişe içinde!

Nare’nin ortalıkta olmadığı fragmanda Gediz’in “Nare canına kıyacak” sözleri ise dikkat çekiyor. Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümünde Neslihan Atagül’ün yer alıp almayacağı ise henüz net değil!

Nare intihar mı ediyor? Sefirin Kızı dizisinde neler oluyor? Nare neden yok? 7

Zira oyuncunun bir kaç gün önce geçirgen bağırsak sendromu isimli bir rahatsızlığa yakalandığı ve 10 gün rapor alarak İstanbul’a evinde dinlenmeye döndüğü gündeme gelmişti. Çekimlerin durdurulmadığı ve senaryonun değiştirilerek Nare’nin bir hikaye ile uzaklaştırılacağı öğrenilmişti.

Neslihan Atagül’ün senaryo değişikliğiyle Nare karakteri bir süre dizide yer alamayacak. Yayınlanan fragmanda Nare’nin olmaması da yeni bölümde Neslihan Atagül sahnelerinin olmayacağını düşündürüyor. Eğer dizi stoklu gidiyorsa Nare, 36. bölümde yer alsa da bir sonraki bölümde olmama ihtimali var.

İşte Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı: