Ana sayfa Sosyal Medya Nasıl da şirin, Tolgahan Sayışman’ın oğlu Efehan’ın son halini gördünüz mü?

Nasıl da şirin, Tolgahan Sayışman’ın oğlu Efehan’ın son halini gördünüz mü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolgahan Sayışman, geçen sezon yer aldığı Şampiyon dizisinin ardından yeni bir heyecan yaşıyor… Dikili’nin karşısında bulunan Kalem Adası’nda çekilen Şeref Sözü dizisinde Cihan Adabeyli karakterine hayat veren oyuncu, güçlü bir karakterle daha ekrana dönüş yaptı.

Show TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, reyting sorunları yaşıyor. Aksiyonu bol yapımda Sude Güler ile başrolü paylaşan Tolgahan Sayışman, yoğun bir set ortamında bulunuyor… Dizinin çekimleri nedeniyle ailesinden de uzakta zaman geçirmek durumunda olan ünlü oyuncu, oğlu Efehan’ı da bu süreçte görememenin üzüntüsünü yaşıyor.

Mayıs 2019 doğumlu olan Efehan’ın son halini paylaşan ünlü oyuncu, ““Maama mı yedim baaba mı izliyorum şimdi” diyor bu Klysh Tigri ???? (kaplancık)” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Paylaşıma binlerce beğeni geldi. Minik Efehan’ın şirinliği görülmeye değerdi. Melis Sezen, “Ay maşallah” yorumunda bulundu.

Anne Almeda Abazi ise “Sizi yerim kaplancıklarım” yorumuyla gülümsetti.

Şampiyon dizisinde Sayışman ile seti paylaşan Erdal Özyağcılar ise, “Tolgacım. Bu ne tatlı, ne şeker olmuş…Allah nazarlardan saklasın” diye yazdı…

Nasıl da şirin, Tolgahan Sayışman'ın oğlu Efehan'ın son halini gördünüz mü? 7