Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek hakkında Bir Zamanlar Çukurova setindeki o aşk iddiası doğru değil!

Hilal Altınbilek hakkında Bir Zamanlar Çukurova setindeki o aşk iddiası doğru değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine Hilal Altınbilek hayat veriyor. Başarılı performansının yanı sıra güzelliği ile de hayranlarının dilinde olan oyuncu, arkadaşının doğum günü için İstanbul’a gelince kameralar tarafından görüntülendi.

Uzun süredir Adana’da çekimlerde bulunan oyuncu, yoğun bir tempo ile çalışıyordu. Her şeyin güzel gittiğini belirten Hilal Altınbilek, iki günlüğüne İstanbul’a döndüğünü ve Adana’daki çalışmalardan da şikayetçi olmadığını anlattı.

Magazin gündeminde hakkında çıkan aşk iddiaları ile ilgili sorular üzerine ise ünlü oyuncu, “Evet yazıyorsunuz. Ben Adana’da olduğum için hakim olamıyorum o konulara” dedi.

Dizi setinde birlikte yer aldığı Kerem Alışık ile isminin aşk iddiasına karıştığı hatırlatılınca Hilal Altınbilek şöyle konuştu: “Herkesle çıkıyor. Ben de izliyorum yani… Ben ailemle yaşıyorum, babamla yaşıyorum. Ne diyeyim ki, nasıl ispatlayayım bilemedim. Nasıl açıklayacağımı bilemedim, o kadar çok diretiyorsunuz ki. Sessiz kalıyorum, bir şeyler yazıyorum.”

Hayatında birisinin olmadığını da anlatan Hilal Altınbilek, sempatik halleri ile de ilgi gördü…