Ana sayfa Sosyal Medya Nazan Kesal, Bir Zamanlar Çukurova için ne kadar da değişti!

Nazan Kesal, Bir Zamanlar Çukurova için ne kadar da değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, perşembe akşamları yayınlanıyor. 3. sezona da iyi başlayan dizinin yeni karakterlerinden birisi de Sevda Çağlayan. Geçen sezon Çocuk dizisinde izlediğimiz oyuncu, bu sezon ise iddialı dizi ile dönüş yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova’ya Sevda karakterinin gelişi hikayenin de önemli bir açılım yapması demek. Zira, Sevda, Hünkar’ın geçmişinden gelen bir karakter. Hünkar ile Sevda sahneleri de 3. sezonun en iyi anlarını oluşturuyor. İki önemli isim, oyunculuk performanslarıyla göz dolduruyor.

Dizi TV programına konuşan Nazan Kesal, Sevda karakterinin kendisini çok heyecanlandırdığını anlattı. Oyuncu, “Sevda beni çok heyecanlandırıyor, dolayısı ile beni heyecanladıran şeyin de seyirciyi heyecanlandıracağını düşünüyorum. O yüzden de çok güzel olacak diye ümit ediyorum” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, bu karaktere girmek için bazı değişimler de yaptı. Saçları farklılaştı, imajı başka bir hale büründü. Nazan Kesal, bu konuda ise şunları anlattı:

“Saçlar dönem saçı oldu, saçlarımın rengi değişti. Takılar ona göre seçiliyor, makyaj ona göre yapıldı. Sevda olmak için canla, başla çalıştık. Aslında o dönemi kurgulayan, tasarlayan ve onu üretenleri takdir etmek lazım burada. Her dönem işi burada bence başarılı olmuyor. Onu peşin peşin söylemek lazım.”