Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde iki korkunç olasılık!

Mucize Doktor dizisinde iki korkunç olasılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi, ikinci sezonuyla yine izleyicileri etkileyen bölümlerle perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımlarından birisi olmayı başarıyor. Dizinin 31. yeni bölümü de 1 Ekim akşamı saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak.

Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil bey karakterinin durumu merak ediliyordu. Seda Bakan diziye Adil beyin kızı Ferda karakteri ile katıldı. Ünlü oyuncu yeni hikayede önemli bir yere sahip ve ilerleyen bölümlerde daha da çok izleyicinin karşısında olacaktır.

Mucize Doktor hayranları 31. yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Detaylar ortaya çıktı. İşte özet: Ali iki korkunç olasılıkla karşı karşıyadır. İlki Adil’in süratle kötüleşen durumudur; kimse Ferda’nın babasını ameliyat etmeme kararını değiştiremez.

blank

İkincisi bebeğin akıbetidir; Ferman’ın bütün baskısına rağmen Beliz bebeği evlat edinmek istemez. Zaman hem Adil hem de bebek için daralır. Ama son anda, Ali’nin yüreğinin derinliklerinden gelen bir çözüm, herkese yeni bir umut kapısı açacaktır.

blank

Mucize Doktor dizisinin 31. bölümünden yeni görüntüleri de videodan izleyebilirsiniz.