Ana sayfa Dizi Haberleri Nazan Kesal, Oğlum dizisine katıldı ama ortada Songül Öden’i de ilgilendiren bir sorun var!

Nazan Kesal, Oğlum dizisine katıldı ama ortada Songül Öden’i de ilgilendiren bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nazan Kesal, dram projelerinden sergilediği etkileyii performanslar ile geniş bir hayran kitlesine sahip. Bugüne kadar rol aldığı projelerde karakterlerin hissini izleyicilere en iyi şekilde geçirmeyi başaran bir isim Nazan Kesal…

Geçen sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Sevda karakteri ile yer alan oyuncu, projeye değer katan isimlerden birisiydi… 1969 yılında Manisa’da dünyaya gelen oyuncu, 1990’lı yıllardan bu yana hem sinemada hem de dizilerde birbirinden önemli projelerde yer aldı.

Aliye dizisindeki Nermin karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Aşk ve Ceza’da ise Sevgi karakteri ile akıllarda kaldı. Kayıp Şehir, Bugünün Saraylısı, Analar ve Anneler oyuncunun hatırlanan dizileri oldu.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ise büyük popülerlik yaşayan oyuncu hem ülkemizde daha da geniş bir hayran kitlesine kavuştu hem de yurt dışında dizinin birçok ülkede yayınlanması ile çok ilgi gördü.

Nazan Kesal, Oğlum dizisine katıldı ama ortada Songül Öden'i de ilgilendiren bir sorun var! 8

Halka ve Çocuk dizilerinin ardından Bir Zamanlar Çukurova ve şimdi de Oğlum… Show TV’nin yeni başlayan Oğlum dizisinde Perma Canan karakteri ile hikayede yer alan Nazan Kesal, bir kez daha dram projesi tercihinde bulundu.

Dizide, Songül Öden’in canlandırdığı Zeynep karakterinin annesini canlandırmakta olan Nazan Kesal hikayede kilit bir durumda bulunacak.

İlginç olan durum ise 1969 doğumlu olan Nazan Kesal ile kızını canlandıran 1979 doğumlu Songül Öden arasında 10 yaş fark olması… İki oyuncunun anne-kız rolündeki inandırıcılığı konusunda bir tartışma yaşanır mı bilinmez ama dizi ekibi eminiz buna bir önlem almıştır.

Nazan Kesal, Oğlum dizisine katıldı ama ortada Songül Öden'i de ilgilendiren bir sorun var! 9

Canan ve Zeynep karakterlerinin sahnelerinde ikilinin arasındaki gerçek yaş farkının ekrana yansımaması amacıyla, daha önceki bazı projelerde olduğu gibi Nazan Kesal’ın makyaj ile biraz daha yaşlandırılma ihtimali bulunuyor.