Ana sayfa Dizi Haberleri Nazlı Bulum’u Sadakatsiz dizisinde o halde görmek rol arkadaşının içini parçalıyor

Nazlı Bulum’u Sadakatsiz dizisinde o halde görmek rol arkadaşının içini parçalıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin yan karakterleri de çok önemli işler başarıyor… Tarık Emir Tekin’in canlandırdığı Selçuk karakterinin takıntılı aşkı olan Nil’e ise Nazlı Bulum hayat veriyor.

İki genç oyuncunun başarılı performansı ile izleyicileri etki altına alması, Sadakatsiz dizisindeki yan karakterlerin dizi için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Asya’nın Volkan’dan ve kendisine yanlış yapanlardan intikam almaya çalıştığı hikayede, kadın haklarına yönelik çıkış da dikkat çekiyor.

Selçuk’tan dayak yiyen Nil’e yardım eden Asya, aslında şiddet gören kadınlara da önemli mesajlar veriyor… Tarık Emir Tekin ise karakterinin tam da zıttı bir rolde yer alıyor ve şiddet uygulayan erkeklere de bir ayna tutuyor.

Nazlı Bulum'u Sadakatsiz dizisinde o halde görmek rol arkadaşının içini parçalıyor 7

Şevval Sam’ın Metin Tekin ile evliliğinden olan oğlu Tarık Emir, Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansı ile göze girdi. Annesi ile de dizi hakkında kritik yaptıklarını, ondan çok şey öğrendiğini söyleyen oyuncu, rol arkadaşı Nazlı Bulum’a da acıyor.

Selçuk’un Nil’e şiddet uyguladığı sahneleri çekmekte zorlandığını itiraf eden Tarık Emir Tekin, bu karakterin kendisini kötü hissettirdiğini de anlattı. Genç oyuncu, “Partnerim Nazlı Bulum’un oynadığı Nil karakterini o halde görünce içim parçalanıyor. Ben oynarken de güçlük çekiyorum” diye konuştu.

Kadına şiddet uygulayan erkekleri aslında ayna gibi yansıttığını anlatan genç oyuncu, bunu bir sorumluluk olarak gördüğünü de vurguladı.