Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’in Selçuk’u Tarık Emir Tekin dizide hem şanslı hem de şanssız!

Sadakatsiz’in Selçuk’u Tarık Emir Tekin dizide hem şanslı hem de şanssız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin ise Sadakatsiz isimli dizide Kanal D ekranında oyunculuk yapmaya başladı. Dizide Selçuk karakterine hayat vermekte olan oyuncu, sevgilisi Sofia ile görüntülendi.

Dizide çalışmaların çok iyi gittiğini anlatan tarık Emir Tekin, Çıplak isimli tiyatro oyununda da rol alıyor ve sahneye yeniden çıkacağının müjdesini de verdi. Sadakatsiz dizisinde keyif alarak oynadığını belirten Tekin, “Benim ilk televizyon işim. Muazzam, her şey fevkalade. Neslihan Yeşilyurt yönetmenimiz annemle Yasak Elma’da da çalıştı” diye konuştu.

Neslihan Yeşilyurt ile bir film de çeken genç oyuncu için ünlü yönetmen ile çalışmanın bir şans olduğu da sözlerinden anlaşılıyor. Tekin’in şanssızlığı ise kadına şiddet uygulayan bir karakteri canlandırması ve üzerinde de bunun sorumluluğunu fazlasıyla hissetmesi…

Çekimlerin zaman zaman Tekirdağ, zaman zaman ise İstanbul’da yapıldığını belirten Tekin, sette yer almanın kendisi için çok güzel bir öğrenme alanı olduğuna vurgu yaptı.

Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Tekin'in dizide hem şanslı hem de şanssız! 1

Selçuk kadına şiddet uygulayan bir karakter ve bu noktada kendisinde de bir sorumluluk hissettiğini belirten Tarık Emir Tekin, şöyle konuştu:

“Selçuk karakteri zor bir karakter. Çünkü büyük bir sorumlulukla geliyor. Bayağı kadına şiddet uygulayan, Türkiye’nin de çok büyük bir problemi olan, kadına şiddeti gözlemleyebileceğiniz bir karakter. Kendimde de bir sorumluluk hissediyorum. Elimden geldiği kadar eğer böyle davranışı olan bi insan görüyorsam, ona ayna olup, farkındalık yapmayı umuyorum.”

Nazlı Bulum’un oynadığı Nil Tetik karakterini o halde gördüğü zaman içinin parçalandığını anlatan genç oyuncu, rolü canlandırırken de bu sebeple güçlük çektiğini anlattı.

Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Tekin'in dizide hem şanslı hem de şanssız! 2

Tekin, “Bunu bir sorumluluk olarak görüyorum” dedi. Annesinin oturup üzerine konuştuklarını, ondan da birçok şey öğrendiğini belirten Tarık Emir Tekin, pek bilinmeyen bir kısa filminden de bahsetti.

Yasak Elma’yı 3 sezon yöneten ve şimdi Sadakatsiz dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Neslihan Yeşilyurt ile kısa bir film yaptıklarını belirten Tarık Emir Tekin, annesi ile birlikte oynadığını da belirtti.

Genç oyuncu, annesi Şevval Sam ile birlikte yer alacağı yeni projeler olursa onur duyacağını da sözlerine ekledi.