Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’da her şey harikaydı derken, sonu kötü sürprizle bitti!

Zümrüdüanka’da her şey harikaydı derken, sonu kötü sürprizle bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 19. bölümü izleyicilerle dün akşam buluştu. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Behram karakteri ile Menderes Samancılar ilk kez izleyicilerin karşısına çıktı. İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun ardından 2. sezondaki 3. transfer de gerçekleştirilmiş oldu.

Serhat ve Zümrüt’ün mutluluk hikayesi ise bir türlü olaylardan kurtulamıyor. Bu iki karakterin aşkını görmek isteyen izleyicilerin önüne de senaristler engel üstüne engel çıkartıyor. Tam mutlu olacaklar derken, şimdi de araya Deniz girdi. Dizinin 19. bölümünde Deniz, Serhat’a karşı son hamlesini yapıyor.

Deniz’in ani bir hamle ile Serhat’ı dudağından öpmesi ve o anları da Zümrüt’ün görmesi yine olayları fazlasıyla karıştıracak. “Cidden çıldıracağım” diye yorum bırakan dizi hayranları, bu durumu bir saçmalık olarak yorumluyor. Deniz ve Cihan karakterlerini sevemeyen izleyiciler, bu iki karaktere karşı tavır almaya da başladı.

Zümrüdüanka'da her şey harikaydı derken, sonu kötü sürprizle bitti! 7

“Bölüm harikaydı ama bu sahne her şeyi mahvetti” diye yorum bırakan hayranlar, senaristlerin neden böyle sahneler yazdıklarını anlayamadıklarını belirtiyor.

Zümrüt ve Serhat’ın aşk hikayesi bir kez daha kesintiye mi uğrayacak? Zümrüt, şimdi nasıl tepki gösterecek? Serhat kendisinin nasıl affettirecek? İşte bu sorular dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak 20.bölümünde izleyicilerin cevabı beklediği konular arasında bulunuyor.