Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Alp Navruz ne de İrem Helvacıoğlu! Yürek Çıkmazı dizisinde aklınızı alacak isim Mesut Akusta!

Ne Alp Navruz ne de İrem Helvacıoğlu! Yürek Çıkmazı dizisinde aklınızı alacak isim Mesut Akusta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1964 yılında dünyaya gelen, Türk Sinema ve dizi sektörünün en önemli aktörlerinden birisi olan Mesut Akusta, yine alıştığımız kötü adam rollerinden birisiyle daha izleyici karşısına çıkacak. 1 Kasım Salı gününden itibaren TRT1 ekranında yayınlanacak olan Yürek Çıkmazı dizisinin oyuncu kadrosu çok iddialı isimlerden oluşuyor.

Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğl ile birlikte Mesut Akusta yer alıyor. Projede ayrıca; Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi başarılı isimler de bulunuyor. Peki neden Mesut Akusta herkesin aklını başından alacak?

Oyuncunun daha önce canlandırdığı kötü ve kişilik bozukluğu olan karakterleri düşündüğünüz zaman Yürek Çıkmazı dizisinde adeta bir oyunculuk resitali sergileyeceğini de hemen anlarsınız.

Uzun yıllardır dizilerde yer alan Mesut Akusta, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ünsal karakteri ile çok ilgi çekmişti. Ancak oyuncuyu asıl parlatan rol Karagül dizisindeki Kendal Şamverdi karakteriydi…

Ne Alp Navruz ne de İrem Helvacıoğlu! Yürek Çıkmazı dizisinde aklınızı alacak isim Mesut Akusta! 8

Kendal o kadar baskın bir karakter ve kötü bir adamdı ki, Karagül dizisini unutulmaz kıldı. Tabii ki Mesut Akusta bu rolüyle adeta efsaneleşti ve ne zaman kötü adam rolleri olsa hep akla Kendal örneği geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ekrem, Babil dizisinde Süleyman karakterleri ile de akıllardan çıkmayan Mesut Akusta, iyi adam rolüyle iki sezon Teşkilat dizisinin de başrolünde yer aldı.

Teşkilat dizisi ile kötü adam rollerini biraz unutturmuş olsa da Yürek Çıkmazı isimli yeni TRT1 dizisinde usta oyuncu eski günlere geri dönecek.

Ne Alp Navruz ne de İrem Helvacıoğlu! Yürek Çıkmazı dizisinde aklınızı alacak isim Mesut Akusta! 9

Yılmaz karakteri ile izleyeceğiz oyuncu, alkolün kötü etkilerini yaşayan, kişilik bozukluğu sahibi Yılmaz karakteri ile ekran başındaki izleyicileri adeta sinir edecek.

Mesut Akusta’nın zaten en iyi oyunculuk performansları kötü adam rolleriyle geliyor. Yılmaz karakterinin, Karagül dizisinde olduğu gibi ikinci bir Kendal etkisi yaratması kaçınılmaz gibi duruyor.

Çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan Cennet’in yürek burkan hikayesinde kötü adam rolü yine Mesut Akusta’ya geldi ve yine efsane bir performansa hazır olun.