Ana sayfa Dizi Haberleri Balkan Ninnisi dizisinin final iddialarına Emre Bey’den dikkat çeken yanıt!

Balkan Ninnisi dizisinin final iddialarına Emre Bey’den dikkat çeken yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Balkan Ninnisi isimli TRT1 dizisinde başrolde yer alan Emre Bey, başarılı performansı ile büyük ilgi gördü. Makedonya’nın Üsküp kentinde çekilen dizi için bu ülkede bulunan ve zaman zaman da İstanbul’a gelerek bazı görüşmelerde bulunan oyuncu, çekimlerin devam ettiğini söyledi.

Balkan Ninnisi dizisinin final yapacağına yönelik iddialar vardı ama sonrasında bunlar yalanlanmıştı. Emre Bey çekimlerin soğuyan havaya rağmen yoğun şekilde devam ettiğinden bahsetti. “Balkanlar’dan gelen soğuk hava dalgası” ifadesini kullanarak, meteoroloji tahminlerinde sürekli ifade edilen bir sözü tekrarlayarak espri yapan Emre Bey, İstanbul’un ise daha sıcak olduğunu ifade etti.

Emre Bey, Balkan Ninnisi dizisinin final yapma ihtimali ile ilgili soru için şöyle konuştu: “Dizi hakkında final haberi çıktı, sonrasında devam edeceğiz gibi bir karar geldi.”

Balkan Ninnisi dizisinin final iddialarına Emre Bey'den dikkat çeken yanıt! 7

Emre Bey de bu sözleri ile birlikte Balkan Ninnisi dizisinin ekibinde şimdilik bir final konusunun gündemde olmadığını ve sette işlerini yapmaya devam ettiklerini anlatmış oldu.

Emre Bey’e de dizinin final haberlerinin gelmesi ile birlikte bazı proje teklifleri yapıldığı da ortaya çıktı. Son dönemin dikkat çeken genç erkek oyuncularından olan Emre Bey, güzel karakterler oynamak istediğini ama farklı farklı karakterleri yapmayı amaç edindiğini anlattı.

Oyuncu, “Umarım farklı karakterler, farklı işler gelir biz de kendimizi farklı işlerle tecrübe etme fırsatı buluruz” diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilmesi de sorulunca oyuncu, bu yorumlar için teşekkür etmekle yetindi. Emre Bey, hedefini ise güzel bir kariyer olarak ifade etti.