Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Erkenci Kuş ne de Sen Çal Kapımı! Başak Gümülcinelioğlu için Yargı bambaşka bir şans oldu!

Ne Erkenci Kuş ne de Sen Çal Kapımı! Başak Gümülcinelioğlu için Yargı bambaşka bir şans oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve son dönemin dikkat çeken genç kadın oyuncularından birisi olmayı başardı. 2018 yılında setlere adım atan oyuncu, Erkenci Kuş dizisindeki Deniz karakteri ile öne çıkmıştı. Sen Çal Kapımı dizisinde Pırıl olarak da kendisine verilen fırsatı iyi değerlendiren oyuncu, kısa sürede geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazandı.

Hem Erkenci Kuş hem de Sen Çal Kapımı dizilerinin yurt dışı başarıları Başak Gümülcinelioğlu’nun da ülke sınırları dışında tanınmasını sağladı. Son olarak Yargı isimli Kanal D dizisinde Neva karakterini canlandıran oyuncu, başarılı performansı ile yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Hüseyin Avni Danyal ile Başak Daşman ikilisinin tiyatro oyununun izlemeye giden ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, tiyatroya gösterilen ilginin güzel bir gelişme olduğunu anlattı. Yargı ekibi olarak rol arkadaşları Hüseyin Avni Danyal’ı desteklemeye geldiklerini anlatan oyuncu, pandemi nedeniyle ara verdiği tiyatro oyunlarına gidebildiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Ne Erkenci Kuş ne de Sen Çal Kapımı! Başak Gümülcinelioğlu için Yargı bambaşka bir şans oldu! 7

Yargı dizisinde sezon finali yaklaşıyor ve sette de yoğun bir tempoda çalışmalar devam ediyor. Başak Gümülcinelioğlu, “Set ilk günkü gibi. Her zaman çok heyecanlıydı. Senaryoyu heyecanla okuyorum, sonra heyecanla oynuyorum ve sonra da heyecanla izliyorum. Üç kademeli bir iş benim için. Genelde hep öyle yaparım ama bu iş ‘neler yazdılar’ diye baktığımız bir iş oldu. Oynarken de çok heyecanlanıyoruz” diye konuştu.

Yeni bölüm senaryosu geldiğini ve hızlıca okuyarak heyecanını bastırmaya çalıştığını anlatan Başak Gümülcinelioğlu, 32. bölümü çekmeye başladıklarını anlattı. Oyuncu, “32. bölüm senaryosu geldi. 32. bölümde bile aynı heyecanla bize yaşatan bir işte olmak bir oyuncu için çok kıymetli. O yüzden de ben çok şanslı hissediyorum” dedi.

En son 30. bölümü yayınlanan Yargı dizisinde, ekip 32. bölümü çekmeye başladı ve sezon finalinin de 34. bölümde gerçekleşmesi bekleniyor. Dizinin 31. bölümü bayram haftası nedeniyle 1 Mayıs Pazar günü yayınlanmayacak. Böylelikle 34. bölümün 29 Mayıs pazar günü ekrana gelmesi ve mayıs sonunda da dizinin ilk sezonunun tamamlanması bekleniyor.

Yargı dizisinde verilecek olan 3 aylık aranın ardından Eylül içinde ikinci sezonun yeniden başlaması planlanıyor.

Uzun süredir tatil yapmadığını belirten Başak Gümülcinelioğlu, çalıştığı için memnun olduğunu ve henüz bir tatil planı olmadığını söyledi.

Yeni şarkılar hazırladığını ve tiyatro prova süreci yaşayacağını anlatan oyuncu, yaz dönemini de yoğun geçirecek.