Ana sayfa Sosyal Medya Nurcan’ı tanıyamayacaksınız! Kalk Gidelim dizisinden sonra Ayça Varlıer’in imajı çok değişti!

Nurcan’ı tanıyamayacaksınız! Kalk Gidelim dizisinden sonra Ayça Varlıer’in imajı çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran TRT1 dizilerinden Kalk Gidelim, kemik bir izleyiciye sahip olan ve organik bir yapım olmasıyla çok ilgi çekmişti. Köy hayatını ekrana taşıyan ve hayvan ile doğa sevgisini de aşılayan eğlenceli dizinin finalinden bu yana uzun bir zaman geçti.

18 Kasım 2017 tarihinde başlayan dizi toplam 3 sezon sürdü ve 135 bölüm yayınlandı. Dizinin final bölümü ise 31 Aralık 2020 tarihinde yayınlandı. Hikayenin en başından en sonuna kadar devam eden isimlerden birisi de Nurcan karakterini canlandıran Ayça Varlıer oldu…

Dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından bir süre dinlenen ve ardından ABD’ye giden oyuncu, bu ülkede hem dil olarak hem de oyunculuk alanında kendisini geliştirmeyi sürdürüyor.

Kalk Gidelim dizisi hayranlarının Nurcan karakterinin imajı akıllarında yer edinmişti. Ancak Ayça Varlıer’in geçen bu süreçte imajında büyük bir değişim yaşandı. Oyuncu son haliyle de dikkatleri çekiyor. Saç rengini değiştiren, farklı bir stil ortaya koyan oyuncu, Nurcan karakteriyle hatırlayanları çok şaşırttı.

Nurcan'ı tanıyamayacaksınız! Kalk Gidelim dizisinden sonra Ayça Varlıer'in imajı çok değişti! 7

Oyuncu ve müzisyen kimliğinden sonra seslendirme yapan ünlü oyuncu Ayça Varlıer, 8 aydır Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşıyor…

Erkek arkadaşı ile birlikte yaşayan Varlıer, home stüdyo sistemi sayesinde seslendirme yaptı. Bein İZ TV’de yayınlanan Bir Varmış Bir Yokmuş adlı programda Mersin-Kız Kalesi masalını seslendiren ünlü oyuncu, seslendirmeden çok keyif aldığını söyledi.

N Alaçatı Dergisi’ne verdiği röportajda setleri ve en son “Kalk Gidelim” dizisinde canlandırdığı Nurcan karakterini özlediğini ifade eden oyuncu, şunları anlattı:

“Türkiye’nin en büyülü ve doğa harikasına sahip bölgelerimizden biri olan Muğla’mızda çekim yapabildiğim için dünyanın en şanslı kişilerinden olduğumu ve o şansın bana Amerika’da global bir sanatçı olmam için uğur getireceğine inanıyorum.”