Ana sayfa Dizi Fragmanları İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrolündeki Seversin dizisinden ilk fragman geldi!

İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrolündeki Seversin dizisinden ilk fragman geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonuna iddialı hazırlanan Kanal D’nin yeni dizisi Seversin’de genç ve yetenekli isimler olan İlayda Alişan ile Burak Yörük’ü buluşturuyor. Partnerlikleri şimdiden çok merak edilen ikiliyi hayranları ekranda bir arada görebilmek için sabırsızlanıyor.

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizi oyuncu kadrosunun tamamlanmasıyla geçtiğimiz hafta sete çıktı.

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin gibi isimler yer alıyor.

Merakla beklenen Seversin dizisiyle ilgili ilk fragman dün izleyicilerle buluştu. İlginç bir hikayeye sahip olan ve yaz dizilerini konu alan Seversin dizisinin ilk sahnesinde genç kızların romantik prensi Burak Yörük’ün canlandırdığı oyuncu Tolga Tuna ile İlayda Alişan’ın hayat verdiği güzeller güzeli Asya’yı kumsalda iki sevgilinin birbirine aşk dolu sözler sarf ettiği kavuşma sahnesiyle izledik.

Fakat yönetmenin sahneyi kesmesiyle Tolga Tuna ile Asya arasındaki oyuncu kaprisi gün yüzüne çıktı. Birbirlerini suçlar tavırlarla söyledikleri sözler Tolga’nın karavanına kadar sürdü.

Yayınlanan ilk tanıtım videosu hayranlar tarafından tam not alırken başroller için pek çok kişinin yorumu ikilinin uyumlu gözüktüğü yönündeydi. “Sonunda çok güzel ve eğlenceli bir dizi geliyor başrollerin uyumları da muhteşem”. İlk izlenim dizinin fragmanıyla beklentileri karşıladığı yönünde. Dizinin farklı konsepti de bu izlenim de ekili olmuş gibi görünüyor.

İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrolündeki Seversin dizisinden ilk fragman geldi! 7