Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ne Ezgi Mola ne de Enis Arıkan, Serenay Sarıkaya’nın en iyi arkadaşı bir başkası!

Ne Ezgi Mola ne de Enis Arıkan, Serenay Sarıkaya’nın en iyi arkadaşı bir başkası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İbrahim Selim, Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamı yeni programıyla buluştu. İlk programın konuğu da yakın arkadaşı Serenay Sarıkaya oldu… Alice Müzikali’nde birlikte yer alan iki oyuncunun eğlenceli sohbeti de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Alice Müzikali’nde hem Ezgi Mola hem de Enis Arıkan ile birlikte çalışan ve her iki isimle de uzun yıllara dayanan dostluğu bulunan Serenay Sarıkaya, “Bir safariye kiminle gidersin?” şeklindeki soruyu yanıtladı. Eğlenceli geçen sohbette Ezgi Mola ve Enis Arıkan da vardı ama Serenay Sarıkaya’ya bu isimlerin yerine Burcum Baygut’u tercih etti.

Ünlü oyuncu, ortaokul yıllarından beri tanıştığı Burcum Baygut’un kendisini en iyi tanıyan kişi olduğunu ve en yakın arkadaşı olduğunu açıkladı.

Ne Ezgi Mola ne de Enis Arıkan, Serenay Sarıkaya'nın en iyi arkadaşı bir başkası! 7

Enis Arıkan ve Ezgi Mola ile de çok iyi bir dostluğu bulunan Serenay Sarıkaya, hayatında kendisine en yakın olan kişinin de Burcum Baygut olduğunu bu eğlenceli ortamda açıklamış oldu.

Oyuncu, Burcum Baygut’un kendisinin kötü gün dostu olduğunu ve daima yanında bulunduğunu da belirten sözleriyle dikkatleri çekti. Sosyal medyada da oluşturduğu aura ve samimi ifadeleri ile çok dikkat çeken Serenay Sarıkaya, twitter gündeminde en çok konuşulan kişiler arasında yer aldı.

Güzelliği ve seksiliği ile yine kendisinden söz ettiren Serenay Sarıkaya, samimi ifadeleriyle de hayranlarından olumlu yorumlar aldı.

Siyahlar içindeki kıyafetiyle de dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, safariye kiminle gidersin sorusunda gelen şıklar arasında en son Christian Bale’i tercih etti ve kendisini tanımayı da çok arzu ettiğini sözlerine ekledi.