Ana sayfa Dizi Fragmanları Ne Gemiler Yaktım dizisinin 5. yeni bölümünde Fidan önemli bir karar alacak!

Ne Gemiler Yaktım dizisinin 5. yeni bölümünde Fidan önemli bir karar alacak!

tarafından ker_def

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın Show TV’de ekranlara gelen dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer alıyor.

Bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

Pazartesi akşamları yayınlanan dizi gün değiştirdi ve artık Pazar akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak. 7 Ocak Pazar akşamı da dizi yeni gününde izleyicileri ile buluşacak.

Ne Gemiler Yaktım’ın 5. bölümünde neler yaşanacağının detayları ortaya çıktı. İşte 5. bölüm özeti:

Toprak, Yasemin’i cinayetle ilgili köşeye sıkıştırdığında Yasemin’i bile şaşırtan beklenmedik bir gelişme olur. Neriman ile Rutkay’ın arasındaki gerilim Rutkay’ı tetikler.

Neriman eline geçen kozu Fidan’a karşı kullanırken Toprak aldığı mesajla harekete geçince konakta gördüğü manzara karşısında şoke olur. Fidan artık Rutkay’a karşı kendini daha güçlü hissederek boşanmaya karar verir.

“Ne Gemiler Yaktım” yeni bölümüyle 7 Ocak Pazar saat 20.00’de Show TV’de!