Ana sayfa Sosyal Medya “Ne gerek varmış, çok erkenmiş!” Afra Saraçoğlu’ndan yıllar sonra gelen itiraf!

“Ne gerek varmış, çok erkenmiş!” Afra Saraçoğlu’ndan yıllar sonra gelen itiraf!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar BluTV için çekilen Yeşilçam dizisi ile gündemde olan Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim’in Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan programına konuk oldu. Saraçoğlu, programda rol aldığı bazı işlerle ilgili bir itirafta bulunmasıyla dikkat çekti.

Genç oyuncu, son yılların başarılı isimlerinden birisi olarak, son işi Yeşilçam’da da adeta yıldız gibi parlıyor! Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolünde olduğu dizideki rolüyle de izleyenlerin beğenisini topluyor.

1960’ların Yeşilçam’ının anlatıldığı dizide Tülin isimli bir kadını oynayan Afra Saraçoğlu, kıyafetleri, saçı ve makyajı ile tam bir dönem kadını oldu.

Afra Saraçoğlu, İbrahim Selim İle Bu Gece programında keyifli bir sohbete imza attı. Hayranlarının onu daha yakından tanıma fırsatı bulduğu programda, doğallığı, samimi tavırları ile dikkatleri çekti.

İbrahim Selim, genç oyuncuya ilk rol aldığı İkinci Şans filminden bu yana, çok cool işlerde rol aldığı şeklinde bir yorumda bulundu. Ancak Afra Saraçoğlu’ndan şaşırtan bir açıklama geldi.

"Ne gerek varmış, çok erkenmiş!" Afra Saraçoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf! 7

Saraçoğlu, “Çok cool işler değil bence, mütevazi. ben çok erken diye düşünüyorum böyle işler yapmamam. Daha çok pişmeden beyaz perdeye çıkmaya ne gerek varmış. Zaten çoğunu seçemedim. 17 yaşında bir kızsınız, bir oyuncu adayısınız, oyuncu adayı iken böyle bir iş geliyor ve o zaman tabii ki seçme şansınız olmuyor ve onu bir heyecanla kabul ediyorsunuz. Okuyum, yok şurasını beğenmedim, yok burası böyle mi olsa diyemiyorsunuz. O yüzden bana çok hala erkenmiş gibi geliyor…” diye konuştu.

Sohbetin ilerleyen bölümlerinde ilk rol aldığı film İkinci Şans ve sonrasında aynı anda çekimleri yapılan iki ayrı film ‘Aşk Bu Mu?’ ve ‘İyi Oyun’da rol aldığı hatırlatılınca “17 yaşındayım aşırı ağırlık bir sorumluluk üstüme biniyor ve altından kalkmaya çalışıyorum ben de” diyerek o yaşlarda bu kadar iddialı işlerde rol almanın çok da gerekli olmadığı yorumunda bulundu oyuncu.

Afra Saraçoğlu, ilk kez Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde oynadığı İkinci Şans filmi ile tanındı. Oyuncu, 2016 yılında çekilen filmden sonra dikkatleri çekti ve kariyerinde hızla yükselmeye başladı..