Ana sayfa Dizi Arşivi Tövbeler Tövbesi Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Tövbeler Tövbesi Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Tövbeler Tövbesi, Limon Yapım imzalı, yönetmenliğini Aydın Bulut ve Seben Delice’nin yaptığı, senaryosunu Zülküf Yücel ile Hürer Ebeoğlu’nun birlikte kaleme aldığı, dram ve romantik komedi tarzında Türk yapımı televizyon dizisidir.

Tuba Ünsal, Cemal Toktaş, Fulya Zenginer, Keremcem’in başrollerinde yer aldığı dizin ekranda toplam 37 bölüm kalabildi. Dizi ile birlikte genç oyuncular büyük bir ilgi gördü ve daha da popülerleştiler.

Tövbeler Tövbesi Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 8

KÜNYE:
Kanal: ATV
Yapımcı: Limon Yapım
Türü: Dram- romantik komedi
Yayın Tarihi: 25 Mart 2011-24 Ocak 2012
Mekan: İstanbul
Süresi: 90 dakika
Başrol: Tuba Ünsal, Cemal Toktaş, Fulya Zenginer, Keremcem.
Oyuncular: Bedia Ener, Cihat Tamer, Ruhsar Öcal, Rıza Akın, Caner Özyurtlu, Serdal Genç, Onur Dikmen, Ahmet Kaynak, Pınar Dikici, İnci Şen, Serhat Özcan, Derya Durmaz, Gözde Mutluer.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesaplarından fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Facebook: https://tr-tr.facebook.com/T%C3%96VBELER-T%C3%96VBES%C4%B0-137967542938148/
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/klasik-diziler/tovbeler-tovbesi/hakkinda

GENEL İZLENİM:

Kadere veryansın eden imkansız aşkların ve aşıkların kederli hikayesini anlatan Tövbeler Tövbesi dizisi bir dönemin kült olmuş film ve romanlarını yeniden ele alan, ‘Ertem Eğilmez bugün yaşasaydı nasıl bir dizi yazardı?’ sorusuyla ortaya çıkmış bir proje. Yayınlandığı yıllarda çok sevilen ve unutulmaz diziler arasında yerini alan dizi 37. bölümü ile final yaptı.

HİKAYESİ:

Garipler Mahallesi benzer dertleri paylaşan, orta halli İstanbulluların yaşadığı bir semttir. Mahallede ailesiyle beraber yaşayan garson Mahir, çalıştığı gece kulübünde bir müşterinin kafasında şişe kırar ve kovulur. Tesadüf bu yana, üzerindeki gelinlikle uçurumdan atlamak üzere olan Pelin’i kurtarır. Üstelik Pelin, kendisini kovan patronunun kızıdır! Artık Pelin takıntılı bir şekilde Mahir’e aşık olur. Fakat Mahir, yaşadığı mahalleden Fidan isimli bir kızla nişanlıdır.

Şimdi Mahir’in önünde iki seçenek ve zor bir soru vardır: sevdiği ve nişanlı olduğu Fidan ile mi evlenecek yoksa kaderin karşısına çıkarttığı zengin Pelin’i mi tercih edecektir.

Tövbeler Tövbesi Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Tuba Ünsal  (Pelin Taşpınar)

Cemal Toktaş  (Mahir Akdağ

Fulya Zenginer  (Fidan)

Keremcem  (Oktay Berk)

Füsun Demirel  (Zahide Akdağ)

Bedia Ener  (Remziye)

Cihat Tamer  (Egemen Taşpınar)

Ruhsar Öcal  (Gencay Taşpınar)

Rıza Akın  (Hasan Akdağ)

Caner Özyurtlu  (Bahtiyar Akdağ

Serdal Genç  (Çetin)

Onur Dikmen  (Kadir)

Ahmet Kaynak  (Nuri)

Pınar Dikici  (Sabriye Akdağ)

İnci Şen  (Fatma)

Serhat Özcan  (Gültekin Kama)

Derya Durmaz  (Meliha Kama)

Gözde Mutluer (Songül Akdağ)

MEKANLAR:

Tövbeler Tövbesi dizisinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. Dizi için adeta yeniden bir mahalle kuruldu. Kuleli ve Paşabahçe Mahalleleri dış cephe olarak boyatılırken bu işlem için ortalama 1000kg boya kullanıldı. Kuleli Mahallesi’nin içine boş dükkanlardan dekore edilerek bir çarşı kuruldu; kahvehane, gazateci dükkanı gibi yeni dükkanlar yapıldı. Mahir karakterinin ve Fidan karakterinin evleri, yani ana mekanlar senaryoya uygun halde dekore edildi. Mahir karakterinin yaşadığı ev tarihi eser olduğu için doğal dokusu bozulmadan restore edildi. Her iki eve de eskitmeler yapıldı. Elektrik tesisatları değiştirildi, bahçe düzenlemeleri baştan yapıldı. Bütün bu işler için 30 kişi kadar işçi çalıştırıldı.

JENERİK:

Tövbeler Tövbesi Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Tövbeler Tövbesi dizisinden ilk fragman ATV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2011 yılının Mart ayında yayınlandı.

İlk Tanıtım:

Tövbeler Tövbesi dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını ATV’nin internet sitesinde bulabilirsiniz.

Tüm Fragmanları izlemek için tıklayınız.

TÜM BÖLÜMLER:

Tövbeler Tövbesi dizisi 25 Mart 2011 tarihinde ATV ekranlarında izleyici ile buluştu. Reytingleri düşünce final kararı alınan dizi 24 Ocak 2012 tarihinde yayınlanan 37. bölümü ile final yaptı.

Tövbeler Tövbesi dizisinin tüm bölümlerini ATV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Tüm Bölümleri izlemek için tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Tövbeler Tövbesi dizisini diğer dizilerden farklı kılan unsur her bölümde 3 müzik klibinin yer alması oldu. Sahne içeriklerine göre çekilen bu kliplerde seyirci, Türk Sanat Müziği’nden, artık klasikleşmiş arabesk parçalara kadar yüzlerce şarkı dinledi.

Gülden Karaböcek’in ‘Sürünüyorum’, Emel Aksoy’un ‘Böyle Bir Kara Sevda’ ve Kibariye’nin ‘Ah İstanbul’  adlı parçalarına çekilen klipler de dizide yer aldı.  Dizinin Tövbeler Tövbesi adlı şarkısını ise Melihat Gülses seslendirdi.

Tövbeler Tövbesi