Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisine bereket getiren Gizem Karaca’ya sokakta absürt tavır!

Baraj dizisine bereket getiren Gizem Karaca’ya sokakta absürt tavır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzmir’de köy hayatı yaşayan Gizem Karaca, geçen sezon Şampiyon dizisi için İstanbul’a gelmiş ve pandemi sonrasında da tekrar geri dönmüştü. Oyuncu yeni sezonda ise doğal hayattan bu sefer Baraj dizisindeki Bahar karakteri için koptu. Dizinin hikayesini değiştiren bir karakter olan Bahar, Baraj’a geldiğinden bu yana aksiyon arttı ve izleyicinin ilgisi de bir hayli yükseldi.

Baraj dizisine bereket getiren Gizem Karaca, canlandırdığı karakterler nedeniyle sokakta vatandaşlardan gördüğü tepkilere ise çok şaşırıyor. Rol gereği canlandırdığı karakterleri sokakta insanların gerçekmiş gibi düşünerek kendisine verdikleri tepkilere şaşıran oyuncu, bu konuda şunları söyledi:

“Dışarıda gezindiğimde insanların gerçekten o karaktermişim gibi bana saldırması beni şaşırttı. Bir süre anlayamadım. Neden ki, çünkü o ben değilim. Ama onlar bana saldırıyor. Neden? Bir süre öyle algı sıkıntım oldu.”

Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası programına konuşan Gizem Karaca, pandemi nedeniyle geçen yıl yurt dışı tatilini ertelediği için de çok pişman olduğunu anlattı. Oyuncu, “O tatil hala askıda duruyor. Keşke gitseymişiz, hep bahaneler üretmişiz. Şu var, bu var, şimdi gidemeyiz derken aslında zamanında keşke yapsaymışım diyorum” dedi.

Çok detaycı olduğunu ve bu konuda insanları yorabildiğini anlatan Gizem Karaca, çok pimpirikli, detaycı ve evhamlı olduğunu vurguladı. Oyuncu, “Bir şeyi rica edersem birilerine yapmaları için dönüp olun olmuş mu diye kontrol ederim. Ara sıra arkadaşlarım, ‘Tamam Gizem sakin ol” diyorlar.