Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Yalı Çapkını ne Adım Farah ne Yargı! Bu tablonun değişmezi Tuzak dizisi!

Ne Yalı Çapkını ne Adım Farah ne Yargı! Bu tablonun değişmezi Tuzak dizisi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizileri, her hafta reytingleriyle büyük mücadele verirken, sosyal medyada da bir başka rekabet yaşanıyor! Dizilerin izleyicileri, sevdikleri yapımları ve oyuncuları sürekli gündemde tutan mesajlarıyla, aynı zamanda sosyal medyanın popüler isimlerini de belirliyorlar.

Adba.tv’nin düzenli olarak yaptığı ölçümlemelerde, son haftaların en çok öne çıkan dizisi Tuzak. TV8’de yayınlanan ve başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral ile Talat Bulut’un yer aldıkları dizi, reytinglerde ilk 10’da dahi girememesine karşın, sosyal medyada bambaşka bir tablo çiziyor!

Özellikle Akın Akınözü hayranlığının, dünya çapında geniş bir kitleye ulaşmasından kaynaklı olarak, dizinin reytingleri kötü olsa bile devamına karar verilmişti. Uluslararası arenada satışlarının da iyi gitmesi ile 26 bölümü garantiledi dizi. Bu arada önce Çarşamba daha sonra Perşembe günlerine alınan Tuzak dizisi, en son Cuma akşamları yayınlanmaya başlamıştı. Bu kez de saati değiştirilen dizinin, bu haftadan itibaren 22.15’de yayınlanacağı açıklandı.

Ne Yalı Çapkını ne Adım Farah ne Yargı! Bu tablonun değişmezi Tuzak dizisi! 8

Tuzak, sosyal medyada haftanın en popüler dizileri içinde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Adba.tv’nin 27 Şubat- 5 Mart tarihli ‘en popüler dizi/program’ kategorisinde de 53 bin 100 ileti ile ilk sırayı almayı başardı!

Ekranın reyting rekortmeni olan Yalı Çapkını dizisi ile bir rekabet içinde. Yalı Çapkını’nın 43 bin 900 ileti ile 2. sırada olduğu son tablonun sürpriz ismi ise Adım Farah oldu!

Ne Yalı Çapkını ne Adım Farah ne Yargı! Bu tablonun değişmezi Tuzak dizisi! 9

İlk bölümü ile çok beğenilen Adım Farah dizisinin, geçtiğimiz haftalarda 3. sırada yer alan Yürek Çıkmazı dizisinin yerine geçtiği ve Yürek Çıkmazı’nın da bir sıra gerilediği görülmekte.

Bu dizileri takip eden yapım ise Yargı. Veda Mekubu, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Kızılcık Şerbeti ve Emanet dizileri de tablonun diğer dizileri…