Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, merakla beklenen gelişmeyi instagram hesabından duyurdu!

Hande Erçel, merakla beklenen gelişmeyi instagram hesabından duyurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, pek çok meslektaşı gibi 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem sonrasında, afetzedeler için yardım toplama organizasyonlarında görev aldı. Günlerce canla başla çalışan oyuncu hem sosyal medyadan etkileşim sağladığı mesajlarıyla hem de birebir olarak koordinasyonlarda görev alarak herkesin takdirini kazandı.

Gönüllü isimlerle birlikte İhtiyaç Haritası, AHBAP gibi kuruluşların yanı sıra Türkiye Tek Ses kampanyasına da katılarak depremzedelere yardım toplanması için çabaladı oyuncu. Erçel, hala da deprem bölgesinden gelen bilgiler ışığında destek çalışmalarını sürdürüyor.

Hande Erçel, bununla da kalmayarak depremzedeler adına özel bir çalışmaya da imza atmıştı. Oyuncuyu yakından takip edenler, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nden mezun olan Erçel’in, resim konusunda yetenekli olduğunu da biliyor.

Hande Erçel, merakla beklenen gelişmeyi instagram hesabından duyurdu! 9

Zaman zaman yaptığı paylaşımlarında çizimlerine yer veren Hande Erçel, son olarak bu yeteneğini depremzedeler için konuşturdu! Oyuncu, Türkiye haritasında 11 ili etkileyen deprem bölgesini işaret eden tasarımıyla dikkat çekmişti. Elle Türkiye dergisinin kapağı için tasarlanan ve ‘Kenetlenme’ temasıyla yapılan tasarımda oyuncu, bölgeyi bir kuşak gibi saran ve çiçeklerle bezeli tasarımına, ölen çocuklar anısına enkazların üzerine bağlanan balonları da temsilen iki balon yerleştirmişti.

Herkesi duygulandıran bu tasarım, Elle Türkiye dergisinin Mart sayısının kapağında yayınlanırken, bu tasarımın, Hande Erçel ‘in uzun zamandır yüzü olduğu giyim markası Nocturne tarafından bir tshirt’e basılacağı ve gelirinin de depremzedeler için kullanılacağı gündeme gelmişti.

Hande Erçel, merakla beklenen gelişmeyi instagram hesabından duyurdu! 10

Hande Erçel’in tasarımı, Hatay merkezli Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği’nin deprem bölgesinde yaraları sarmak için yürütülen çalışmalarda kullanılmak amacıyla satışa sunulacaktı. Erçel’in hayranları, bu özel tasarımın yer aldığı tshirtler’i merakla bekliyorlardı.

Hande Erçel, merakla beklenen gelişmeyi instagram hesabından duyurdu! 11

Sonunda satışa sunulan tshirtler ile ilgi Hande Erçel’den paylaşım geldi! Anlamı hem çok hüzünlü hem de acıların sarılması adına özel bir anlam taşıyan tasarım, Hande Erçel hayranları tarafından da depremzedelere destek olmak isteyenler için de merakla bekleniyordu…